Έγκλημα σοκ στην Ανδραβίδα: Απολογείται ο κατηγορούμενος για τον τετραπλό φόνο

Ήδη έχει ομολογήσει τις φριχτές του πράξεις

Must Read

Απολογείται σε λίγη ώρα, ο δράστης ο οποίος ευθύνεται για το φονικό στην Ανδραβίδα, μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε. Ο δολοφόνος του στυγερού τετραπλού εγκλήματος ομολόγησε κυνικά στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Ηλείας, το έγκλημα που διέπραξε επειδή «δεν του χρωστούσαν χρήματα»!

«Δεν μου πλήρωναν τα ενοίκια», φέρεται να είπε ο 60χρονος κατηγορούμενους στους αστυνομικούς που διεξήγαγαν την ανάκριση, καθώς ο ίδιος είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε η οικογένεια Κλότσι.

Στις ανακοινώσεις που έγιναν την Κυριακή από την αστυνομία, έγινε γνωστό πως δεν ακούστηκαν πυροβολισμοί, επειδή ο δράστης πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής τα θύματά του. Όσον αφορά τους φόνους των δύο βρεφών της οικογένειας, ηλικίας δύο και τριών ετών αντίστοιχα, αναφέρθηκε ότι «ο 60χρονος δεν τους έχει ομολογήσει». Παράλληλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες κατά την διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας έγινε αναφορά από την πλευρά του δολοφόνου στην παρουσία των δύο βρεφών στο σπίτι, λέγοντας στην συνέχεια ότι δεν θέλει να θυμηθεί τι έγινε ακριβώς το μόνο που είπε στους αστυνομικούς ήταν ότι “δεν έχει συγχώρεση για αυτό”».

Πάντως όπως επεσήμανε ο υποστράτηγος σχετικά με τους φόνους των δύο παιδιών, αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από τα δείγματα γενετικού υλικού που έχουν ληφθεί. Σχετικά με τις οικονομικές συναλλαγές που είχε ο δράστης με τον 31χρονο είπε ότι είχαν διαφορές για την αποπληρωμή των ενοικίων για το σπίτι στο οποίο κατοικούσε με την οικογένειά του, ενώ κατά το παρελθόν ο δράστης είχε διακόψει την παροχή νερού.

Ο 12χρονος αντίκρισε τη φρίκη!

Το τρίτο παιδί της οικογένειας ένα 12χρονο αγόρι ήταν εκείνο που επιστρέφοντας στο σπίτι από το παιχνίδι με τους φίλους του αντίκρισε τον 32χρονο Αρμάντο και τη Μαρία Κλότσι 37 ετών με τα δύο μωρά τους, ενός και δύο ετών να είναι πνιγμένα από τα χέρια του ίδιου του καθ’ ομολογία εγκληματία.

Πήρε στα χέρια του, το ένα αδελφάκι του και έτρεξε στο συνεργείο μοτοσυκλετών της γειτονιάς του ζητώντας βοήθεια. Μία μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε για τον εντοπισμό του έξω από το σπίτι του στην Ανδραβίδα και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα ενώ κατευθυνόταν με το αυτοκίνητο του στην Πάτρα.

Ο δράστης μετά τις δολοφονίες μετέφερε τις σορούς του ζευγαριού και του ενός παιδιού τους στην αυλή του σπιτιού, όπου τα φόρτωσε σε τρέιλερ προφανώς με σκοπό να τα εξαφανίσει όμως κάτι φαίνεται να τον έτρεψε σε φυγή ενώ εντοπίστηκαν σε κάμπο της Ανδραβίδας και δυο ανοιχτοί λάκκοι .

Άνθρωποι που τον γνώριζαν ακόμη και στενοί συγγενείς του δεν έπεσαν από τα σύννεφα… Πατέρας δύο παιδιών από δύο διαφορετικούς γάμους ήταν ο φόβος και ο τρόμος για τις πρώην συζύγους του, για γείτονές του, αλλά και για οποιονδήποτε τολμούσε να έλθει μαζί του σε αντιπαράθεση.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτός είναι ο ύποπτος για την στυγερή δολοφονία των μωρών και του ζευγαριού στην Ανδραβίδα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This