Ο Τσίπρας θυμήθηκε τους Βορειοηπειρώτες

Ο Μητσοτάκης δεσμεύτηκε για την αύξηση της εθνικής σύνταξης των ομογενών και παλιννοστούντων.

Must Read

Σερί συναντήσεων με την πολιτική ηγεσία της χώρας είχαν οι εκπρόσωποι των Βορειοηπειρωτών χθες, αποδεικνύοντας ότι έχουν αρκετά αποθέματα υπομονής, αφού ακόμη μια φορά εισέπραξαν φιλικά χτυπήματα στην πλάτη και υποσχέσεις στήριξης για το ζήτημα των συντάξεών τους, παρότι αυτή η ιστορία πάει πίσω αρκετά χρόνια.

Πρώτο είδαν τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δεν δίστασε να τους προσφέρει τη στήριξή του στον «δίκαιο αγώνα» τους, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος επί πέντε χρόνια ως πρωθυπουργός δεν πήρε την απόφαση να επανορθώσει την αδικία εις βάρος τους.

Στην συνέχεια η αντιπροσωπία των Βορειοηπειρωτών, που αποτελούνταν από τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Δημοκρατικής Ενωσης Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας – ΟΜΟΝΟΙΑ Βασίλη Κάγιο και Γιώργο Τζομάκα, καθώς και τον πρόεδρο του Κόμματος της Ενωσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Ευάγγελο Ντουλέ, έγινε δεκτή από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και στη συνέχεια συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος, πέραν της απόλυτης στήριξής του στα ζητήματα της μειονότητας, δεσμεύτηκε -ακόμη μια φορά- ότι εντός της εβδομάδας θα κατατεθεί και θα ψηφιστεί τη μεθεπόμενη εβδομάδα ρύθμιση για την αύξηση της εθνικής σύνταξης των ομογενών και παλιννοστούντων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This