Σοκ: Χούλιγκαν έσπασαν στο ξύλο ανήλικο παιδί!

Και η βία συνεχίζεται

Must Read

Αναστάτωση στην πόλη των Τρικάλων από μία νέα επίθεση οπαδών και μάλιστα κατά ενός ανήλικου παιδιού. Οι θρασύδειλοι δράστες περικύκλωσαν το θύμα τους και άρχισαν τα χτυπήματα μόλις εκείνο τούς απάντησε ποια ομάδα υποστηρίζει. Κάτι αντίστοιχο είχαν κάνει και οι δολοφόνοι του Άλκη Καμπανού στη δολοφονική επίθεση της Θεσσαλονίκης.

Απειλητικά κινήθηκε μία ομάδα ατόμων εναντίον ενός ανήλικου παιδιού, το οποίο φοβούμενο για τη σωματική του ακεραιότητα, προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας. Ωστόσο, οι δράστες τον καταδίωξαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Αφού τον ρώτησαν για τις οπαδικές του προτιμήσεις, τον χτύπησαν στο σώμα και του αφαίρεσαν ένα τσαντάκι που περιείχε το κινητό του τηλέφωνο, το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και κλειδιά.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης για την παροχή πρώτων βοηθειών. Από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας, αλλά και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός εκ των δραστών, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Το κινητό τηλέφωνο βρέθηκε καθ’ υπόδειξη του δράστη και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη δύο κασκόλ αθλητικού συλλόγου και το κινητό τηλέφωνο του δράστη. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This