Σπαρακτικές εικόνες! Σε λευκά φέρετρα «ταξίδεψαν» τα δύο μωράκια που έπνιξε ο μακελάρης της Ανδραβίδας

Επιθυμία της οικογένειας είναι να παιδιά να ταφούν μαζί με τους γονείς τους

Must Read

Εικόνες που ραγίζουν την καρδιά και προκαλούν πόνο και οργή. Τα δύο αγγελούδια 1,5 και 2,5 ετών που βρήκαν φριχτό θάνατο από τα χέρια του 60χρονου μακελάρη στην Ανδραβίδα, ταξίδεψαν χθες μέσα σε δύο μικρά λευκά φέρετρα μαζί με τις σορούς των γονιών τους, με προορισμό την Αλβανία.

Επιθυμία των οικογενειών του άτυχου 32χρονου Αρμάντο Κλότσι και της 37χρονης συζύγου Μαρίας είναι να κηδευτούν οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους. Απαρηγόρητες οι δύο οικογένειες δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την τραγωδία που προκάλεσε ο 60χρονος δράστης του φονικού, ο οποίος αφαίρεσε τη ζωή του ζευγαριού και των παιδιών του.

patrinews.gr

Το πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών από την προϊστάμενη της υπηρεσίας Αγγελική Τσιόλα, έδειξε πως «τόσο η σορός του 32χρονου πατέρα όσο και η σορός της 37χρονης μητέρας έφεραν κακώσεις στο κεφάλι από βραχύκαννο πυροβόλο όπλο». Η μητέρα δέχθηκε μία σφαίρα στο κεφάλι και ο πατέρας δύο με πιστόλι.

Το ζευγάρι δολοφονήθηκε στην κρεβατοκάμαρά του και στη συνέχεια ο δράστης έσυρε τα πτώματα στην αποθήκη και τα τοποθέτησε σε τρέιλερ προκειμένου να τα μεταφέρει και να τα εξαφανίσει, ωστόσο εκείνη τη στιγμή έφτασε στο σπίτι ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, ο οποίος φαίνεται ότι του χάλασε τα σχέδια.

Ανδραβίδα μακελάρης
Ο δράστης

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 60χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τετραπλή ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο ίδιος στην απολογία του υποστήριξε ότι δεν σκότωσε το ζευγάρι για τα χρήματα, αλλά επειδή ενοχλούσαν την μητέρα του. Μάλιστα, με θράσος δήλωσε ότι δεν θυμάται ότι έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τα δύο μωρά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This