Επιχείρηση-σκούπα στην Ομόνοια – Προσήχθησαν δεκάδες παράνομοι αλλοδαποί

Εντατικοί έλεγχοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό παράνομων αλλοδαπών

Must Read

Ένα ολοκληρωμένο επιχειρησιακό σχέδιο τίθεται σε εφαρμογή τις αμέσως επόμενες εβδομάδες από την Ελληνική Αστυνομία.

Εντείνονται οι έλεγχοι στους μετανάστες τόσο στο κέντρο της πρωτεύουσας, όσο και στις γειτονιές της Αθήνας αλλά και σε άλλες πόλεις, ιδίως στην Θεσσαλονίκη.

Του Μάνου Μεϊμαράκη

«Όπου υπάρχουν παράνομοι μετανάστες θα πρέπει να οδηγούνται στα προσωρινά κέντρα κράτησης. Για εμάς κριτήριο των πάντων είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά και η εφαρμογή του νόμου» τόνισε προ ημερών ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος περιγράφοντας το σχέδιο.

«Οι παράνομοι μετανάστες δεν μπορούν να κυκλοφορούν έξω ελεύθερα» υπογράμμισε.

Εκατοντάδες παράνομοι αλλοδαποί στην Ομόνοια

Σήμερα το πρωί σε αστυνομική επιχείρηση στην Ομόνοια στην οποία συμμετείχαν 200 αστυνομικοί από την Ασφάλεια, την ΟΠΚΕ, την ομάδα ΔΙΑΣ, τα ΜΑΤ, τους «Πάνθηρες» αλλά και την Τροχαία, σε περιοχές πέριξ της Ομόνοιας, ελέγχθησαν εκατοντάδες αλλοδαποί ενώ περισσότεροι από 100 παράνομοι μετανάστες οδηγήθηκαν στο ΠΡΟΚΕΚΑ Αμυγδαλέζας.

Ειδικότερα, προσήχθησαν 125 παράνομοι αλλοδαποί οι οποίοι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων, 4 συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών, 1 για κατοχή πλαστού διαβατηρίου, 1 για παρεμπόριο, ενώ έγιναν δεκάδες τροχονομικοί έλεγχοι από τους οποίους βεβαιώθηκαν 6 παραβάσεις και υποκλοπή μεταφορικού έργου – λαθραία ταξί – αλλά και έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This