«Βόμβα» Μπαλάσκα: «Υπάρχει σοβαρή εξέλιξη στην υπόθεση της Πάτρας»

«Μέχρι και χτες αργά το βράδυ είχαμε την πληροφορία πως θα μπορούσαμε ακόμη να είχαμε και συλλήψεις» δήλωσε ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Must Read

Κορυφώνεται η αγωνία για την εξέλιξη γύρω από την υπόθεση της διερεύνησης των αιφνίδιων θανάτων των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, την ώρα που αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σήμερα, ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος και ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας, μίλησαν για την υπόθεση σε πρωινή εκπομπή του MEGA, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σύντομα θα δούμε συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας τόνισε ότι «υπάρχει σοβαρή εξέλιξη» στην υπόθεση, ενώ ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι οι ιατροδικαστές και οι αστυνομικοί θα ανακαλύψουν τις αιτίες των θανάτων των παιδιών, μίλησε για το τηλεφώνημα που είχε δεχτεί από τον πατέρα, Μάνο Δασκαλάκη: «Όταν τον περασμένο Ιανουάριο πληροφορηθήκαμε για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ο πατέρας της μικρής μάς ζήτησε να κατεβάσουμε την ανάρτηση, κ. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε βγάλει κανένα συμπέρασμα, υπάρχει η έρευνα του τμήματος Ανθρωποκτονιών αλλά και η ιατροδικαστική έρευνα. Η ιατροδικαστής Πατρών, κ. Τζιόλα, έχει διαχειριστεί τον θάνατο της μικρής Ίριδας και όχι και των τριών παιδιών».

Στη συνέχεια ο ίδιος ανέφερε ότι μέχρι και χτες αργά το βράδυ, στην εφημερίδα είχαν φτάσει πληροφορίες ότι μπορεί να υπάρξουν συλλήψεις: «Δεν έχουμε βγάλει συμπέρασμα. Είναι μια υπόθεση δύο ταχυτήτων. Μέχρι και χτες αργά το βράδυ είχαμε την πληροφορία πως θα μπορούσαμε ακόμη να είχαμε και συλλήψεις» δήλωσε ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Στη συνέχεια ο Σταύρος Μπαλάσκας, ανέφερε από πλευράς του ότι υπάρχει μια πολύ σοβαρή εξέλιξη στην υπόθεση, ενώ άφησε υπονοούμενα για τις τοξικολογικές εξετάσεις: «Ό,τι λέγεται πρέπει να λέγεται με φειδώ. Υπάρχει σοβαρή εξέλιξη στην υπόθεση. Τα στοιχεία που θα προκύψουν θα αποτελέσουν άλμα για την υπόθεση και αφορούν τις τοξικολογικές εξετάσεις» συμπλήρωσε ο κ. Μπαλάσκας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This