«Κόλαση» ο λογαριασμός της ΔΕΗ για 47χρονο με σοβαρά προβλήματα υγείας που κοιμάται με μηχάνημα για την αναπνοή

Η ΔΕΗ τον προειδοποιεί ότι θα του κόψει το ρεύμα

Must Read

Η απελπισία έχει κατακλύσει την οικογένεια ενός 47χρονου άνδρα με σοβαρά προβλήματα υγείας, ο οποίος κινδυνεύει να μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ μάλιστα κοιμάται με την υποστήριξη ειδικού μηχανήματος.

Ο 47χρονος από το Ηράκλειο της Κρήτης ο οποίος πάσχει από καρδιακά και αναπνευστικά προβλήματα είναι αντιμέτωπος με χρέος 2.500 ευρώ στην ΔΕΗ καθώς αδυνατεί να ξεπληρώσει τις οφειλές που συγκεντρώνονται σε κάνε νέο λογαριασμό.

Σύμφωνα με το  cretapost, ο  ίδιος αδυνατεί να εργαστεί και να αποπληρώσει τα χρέη των προηγούμενων μηνών, τη στιγμή μάλιστα που προσπαθεί να διαπραγματευτεί με την ΔΕΗ, καθώς σε κάθε νέο λογαριασμό τα ποσά είναι τεράστια και ο ίδιος χάνει τη ρύθμιση. Μέσα σε όλα αυτά, ο ηλεκτρικός πάροχος τον προειδοποιεί ότι υπάρχει κίνδυνος αποκοπής της σύνδεσης.

Στον τελευταίο του λογαριασμό, ο 47χρονος φαίνεται ότι έχει λάβει επιδότηση 192 ευρώ/4μηνο, ποσό βέβαια που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να τον ανακουφίσει.

Ο Γ.Θ. ο οποίος ζει με την σύζυγό του, εργαζόταν ως επαγγελματίας οδηγός σε φορτηγά και πάντα ήταν τυπικός στις υποχρεώσεις του, ώσπου μια μέρα διαγνώστηκε με ανεύρυσμα ανιούσας αορτής, Χρόνια Αποφρακτική Πνευμοπάθεια, που του προκαλεί υπνική άπνοια. Ο άνδρας πρέπει να κοιμάται με μηχάνημα bipap, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Ο 47χρονος δεν είναι σε θέση να εργαστεί και ζει με το Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν φτάνει ούτε για να καλύψουν τα βασικά τους έξοδα. Μάλιστα, οι τρεις ανήλικες εγγονές του τον βοηθούν να μαζέψει βότανα τα οποία πουλάει προκειμένου να αγοράσει λίγα τρόφιμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This