Νέες αποκαλύψεις για την ερώτηση της μητέρας σε νοσηλεύτρια που προκαλεί προβληματισμό

«Σιωπή» από την μητέρα των τριών παιδιών μετά από εντολή του Λύτρα

Must Read

Κορυφώνεται η αγωνία για την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, την ώρα που έμπειροι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών αναφέρουν ότι σύντομα θα πέσει «φως» στα αίτια του τραγικού χαμού των κοριτσιών. 

Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι μέσα το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρχουν συγκλονιστικές αποκαλύψεις. Στον αντίποδα, υπάρχουν εκτιμήσεις που αναφέρουν ότι η υπόθεση μπορεί να τραβήξει για μήνες ακόμα.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η μητέρα είχε ρωτήσει τις νοσηλεύτριες στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο που νοσηλευόταν η μικρή Τζωρτζίνα αν υπάρχουν κάμερες στο δωμάτιο, καθώς ανησυχούσε για το τάμπλετ και τον υπολογιστή που είχε μαζί της.

Σήμερα, στην εκπομπή Live News, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε ότι μια νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο του Ρίο όπου είχε νοσηλευτεί επίσης η 9χρονη Τζωρτζίνα, κατέθεσε ότι είχε δεχτεί παρόμοια ερώτηση από την μητέρα. Εκείνη την περίοδο ίσχυαν τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορονωϊού και η είσοδος στην κλινική γινόταν μετά από αυστηρό έλεγχο. Οι επίμονες ερωτήσεις της μητέρας για το αν υπάρχουν κάμερες στα δωμάτια έχουν προκαλέσει προβληματισμό στις αρχές.

Σιωπή από την μητέρα

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από συμβουλή του δικηγόρου της Απόστολου Λύτρα η μητέρα αποφεύγει πλέον να απαντάει δημόσια, καθώς όπως της ανέφερε, οτιδήποτε πει μπορεί να παρερμηνευτεί και να χρησιμοποιηθεί εναντίον της.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This