Στο εδώλιο ο υπάλληλος ΕΛΤΑ που σκότωσε τη γυναίκα του μέσα σε ταβέρνα

Διαφωνία δικαστών για το εάν το έγκλημα ήταν προμελετημένο

Must Read

Σε δίκη παραπέμπεται ο υπάλληλος ΕΛΤΑ που στις 3 Αυγούστου 2021 πυροβόλησε και σκότωσε την 43χρονη σύζυγο του, Μαρία Βλάχου, στην οικογενειακή ταβέρνα του αδερφού της στη Σωτηρίτσα Αγιάς στη Λάρισα.

Ο 54χρονος συζυγοκτόνος θα βρεθεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λάρισας, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η δολοφονία της 43χρονης είχε σοκάρει το πανελλήνιο καθώς ο κατηγορούμενος την πυροβόλησε οκτώ φορές, ενώ παράλληλα ηχογραφούσε στο κινητό του τηλέφωνο τα τελευταία λόγια της γυναίκας του! 

Σύμφωνα με το onlarissa.gr το Εφετείο αναμένεται να προσδιορίσει την ημέρα την δίκης σε κάποιο ΜΟΔ της Θεσσαλίας, όπου θα αναβιώσει η ανθρωποκτονία μετά από έναν «έγγαμο βίο, ο οποίος δεν ήταν ανέφελος», όπως εισαγωγικά σημειώνεται στο Βούλευμα.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την εισαγγελική διάταξη η επιμέλεια του τρίτου και ανήλικου παιδιού αφαιρέθηκε από τον συζυγοκτόνο πατέρα και με δολοφονημένη τη μητέρα ανατέθηκε στα δύο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η ακροαματική διαδικασία, με δεδομένο ότι η εισαγγελική πρόταση, με βάση το αποδεικτικό υλικό – ψυχιατρικές γνωματεύσεις, καταθέσεις παιδιών κ.λπ. – τον παραπέμπει πως τέλεσε το έγκλημα «ευρισκόμενος εν βρασμώ ψυχικής ορμής», ενώ το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών τον παραπέμπει θεωρώντας ότι «έδρασε με ψυχραιμία», έχοντας δηλαδή «προμελετήσει το έγκλημα».

Διαβάστε ακόμα:

Στον Εισαγγελέα ο συζυγοκτόνος της Σωτηρίτσας Λάρισας – Ηχογράφησε τη δολοφονία στο κινητό του!

Μακελειό στη Σωτηρίτσα Λάρισας: Πυροβόλησε και σκότωσε την 43χρονη γυναίκα του μέσα στην ταβέρνα του αδελφού της! (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This