Κυβέρνηση παρωδία: «Για την ενεργειακή κρίση φταίει ο Τσίπρας»!

Τα βάζει με την αντιπολίτευση ενώ εξαπατά τους πολίτες

Must Read

Μετά την ατάκα του Άδωνι Γεωργιάδη που όπως φαίνεται αναμένεται να μείνει στα δυσάρεστα της ιστορίας καθώς όπως είπε, «Δεν κρυώνει ο κόσμος στην Ελλάδα, και δεν βάζει πετρέλαιο για ψυχολογικούς λόγους», ήρθαν και οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, να μας αποτελειώσουν!

Ο Γιάννης Οικονόμου έριξε το βάρος αλλά και την ευθύνη της ενεργειακής και οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα, στην αντιπολίτευση! «Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την προπαγάνδα και αρέσκεται να δημιουργεί μύθους», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσθέτοντας ότι ένας από τους μύθος της Κουμουνδούρου είναι ότι η κυβέρνηση ανέχεται την αισχροκέρδεια.

Εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κ. Οικονόμου είπε ότι, ο κ. Τσίπρας «θέλει να φέρει τη χώρα στο χείλος του γκρεμού για να δημιουργήσει ξανά συνθήκες 2015. Υποτάσσει το εθνικό συμφέρον στο κομματικό του όφελος. Όμως, οι πολίτες έχουν γνώση και βιώματα από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

Οικονόμου: «Είδαμε το πρόβλημα από τον Σεπτέβριο»!

Αυτό που προκάλεσε την οργή του κόσμου είναι ότι ο Γιάννης Οικονόμου επανέλαβε ότι η κυβέρνηση «προείδε το πρόβλημα και ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο ξεδιπλώνει ένα σχέδιο που παρόλο που δεν εξαφανίζει το πρόβλημα, το απαλύνει»! Και όλοι αναρωτιούνται! Αφού το κυβερνητικό επιτελείο είδε το πρόβλημα γιατί δεν το έλυσε;

«Η κρίση αφορά όλα τα νοικοκυριά, κυρίως τα ευάλωτα, και καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει μόνη της, γι αυτό απαιτείται μια ευρωπαίκή απάντηση. Είναι αυταπόδεικτες οι κερδοσκοπικές τάσεις και γι’ αυτό χρειάζονται παρεμβάσεις ώστε να επανέλθουν σε φυσιολογικά επίπεδα οι τιμές στο ρεύμα και στο φυσικό αέριο, είπε ο κ. Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε για άλλη μια φορά για τη θέση της κυβέρνησης ότι, απαιτείται ευρωπαϊκή απάντηση στην ακρίβεια γιατί καμία χώρα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνη της την κατάσταση, όμως τα δεδομένα δείχνουν ότι οι ευρωπαϊκές χώρες λαμβάνουν μέτρα ουσιαστικά, την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης μοιράζει ψευτοεπιδόματα!

«Η κυβέρνηση επιδιώκει μια ευρωπαϊκή λύση αλλά δεν μένει μόνο εκεί. Όπως έχω εξηγήσει, τόνισε πήραμε από τον Σεπτέμβριο τα πρώτα μέτρα. Ήδη το κόστος των μέτρων ξεπερνούν τα 3,7 δις ευρώ. Στο διάστημα που ακολουθεί αυξάνεται σημαντικά η επιδότηση ρεύματος και φυσικού αερίου και χορηγείται πριν από το Πάσχα έκτακτη ενίσχυση ενώ επιδοτούνται και τα καύσιμα», είπε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This