Ρούλα Πισπιρίγκου: «Θα μου πει και μένα κάποιος, τι έκανα;»

Διαψεύδεται από νοσοκομειακές πηγές η κατάποση αποτσίγαρων της Τζωρτζίνας

Must Read

Την ώρα που η μια πληροφορία διαδέχεται την άλλη, η μια μαρτυρία διαδέχεται την άλλη και το ένα σοκ διαδέχεται το άλλο για τη μυστήρια υπόθεση των τριών αιφνιδίων θανάτων των κοριτσιών από την Πάτρα, η μητέρα της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας, μετά από μέρες «σιγής», ξέσπασε για τα όσα έχουν λεχθεί και ακουστεί εναντίον της.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» βρέθηκε στο τρισάγιο που έγινε για τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατο της μικρής Ίριδας κι εκεί η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε δυο λόγια εκφράζοντας την αγανάκτησή της για τα όσα της καταλογίζονται:

«Δεν είμαι στα όριά μου. Είμαι ήδη…πολύ εκτός ορίων …  Θα μου πει και μένα κάποιος, τι έκανα; Κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι έκανα κακό στα παιδιά μου, θα μου πουν…πώς και πότε; Ποτέ μα ποτέ. Αυτή είναι η αλήθεια. Τι να μου πουν…;».

Όσο για το τι θα έλεγε σε όλους αυτούς που τη δείχνουν με το δάχτυλο ως δολοφόνο των παιδιών της; Η μητέρα των κοριτσιών απαντά:

«Θα έλεγα…σταματήστε το θέμα. Σταματήστε. Έχετε άδικο. Θα το δείτε στην πορεία ότι έχετε άδικο. Μέχρι τότε θα έχετε πάρει τη ζωή μου στα χέρια σας. Αυτό θα έλεγα. Έχω ήδη το κακό, των τριών θανάτων στο σπίτι μου. Μου έχετε κάνει κι άλλο κακό. Θα μου κάνετε κι άλλο, κι άλλο κακό και μετά…που θ’ απολογηθείτε; Λέτε, λέτε, λέτε και κανείς δεν με ζει. Κανένας δεν μ’ έχει ζήσει».

Διαψεύδεται η κατάποση αποτσίγαρων της Τζωρτζίνας

Σύμφωνα με πηγές του Νοσοκομείου του Ρίου, η προ ημερών πληροφορία ότι η εννιάχρονη Τζωρτζίνα είχε καταπιεί αποτσίγαρα όταν ήταν ενός έτους και χρειάστηκε μάλιστα να νοσηλευτεί για περίπου ένα μήνα στη ΜΕΘ, διαψεύδεται κατηγορηματικά.

Από πηγές του ΠΓΝΠ τονίστηκε στην τοπική εφημερίδα πως «δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Θα πρέπει να αναδεικνύεται η αλήθεια για όσα ψευδή και ανακριβή, ακούγονται, λέγονται και δημοσιεύονται το τελευταίο διάστημα. Πρέπει να διατηρηθούν χαμηλοί τόνοι μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα».

Από την πλευρά της μητέρας του κοριτσιού και σύμφωνα με το οικογενειακό της περιβάλλον, η αντίδραση όταν έμαθε για τα όσα είχαν γραφτεί σχετικά με το θέμα, ήταν η εξής:

«Πως είναι δυνατόν το παιδί μου να πήγε στο νοσοκομείο, να νοσηλεύθηκε ένα μήνα στη ΜΕΘ και εγώ να μην το γνωρίζω; Πως θα μπορούσε η Τζωρζίνα να καταπιεί μια γόπα τσιγάρου – πόσο μάλλον ένα τασάκι αποτσίγαρα-  όταν με το που θα την έβαζε στο στόμα της η γεύση θα την «πίκριζε» και θα την έφτυνε;».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This