Τέλος στα πρόστιμα για τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών – Δείτε από πότε

Δεν θα παραγραφούν τα ήδη βεβαιωμένα πρόστιμα, απλώς δεν θα επιβληθούν άλλα

Must Read

Αυτό που είχε ουσιαστικά προαναγγείλει από χθες ο ΓΓ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, επιβεβαίωσε σήμερα η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα.

Το διοικητικό πρόστιμο των 100 ευρώ για όσους άνω των 60 ετών δεν εμβολιάζονται θα αρθεί και αυτό θα γίνει μάλιστα και μάλλον τον Απρίλιο.

Διαβάστε ακόμα: Κατάργηση του προστίμου: Διασυρμός Πλεύρη από την Γκάγκα!

Όπως διευκρίνισε η κ.Γκάγκα δεν θα παραγραφούν τα ήδη βεβαιωμένα πρόστιμα, απλά δεν θα επιβληθούν άλλα.

«Για τους μεγαλύτερους ανθρώπους ναι θα αρθεί το πρόστιμο. Δεν θα παραγραφούν τα πρόστιμα που έχουν ήδη δοθεί, αλλά από ένα σημείο και μετά οι άνω των 60 δεν θα πληρώνουν άλλο πρόστιμο με την άρση των μέτρων. Πιθανότατα αυτό θα γίνει τον επόμενο μήνα», είπε στον ΣΚΑΪ.

https://youtu.be/SYMV-e86Qx4

Σε ότι αφορά την «απενεργοποίηση» του πιστοποιητικού εμβολιασμού ως πάσο, η Μίνα Γκάγκα σχολίασε: «Για την ώρα δεν νομίζω ότι θέλουμε να καταργηθεί ωστόσο μπορεί να υπάρξει μια τέτοια πρόβλεψη προς το καλοκαίρι … Αν τα κρούσματα κορωνοϊού μειωθούν σε 200 με 300 την ημέρα, τότε μπορεί να υπάρξει μια μεγαλύτερη απελευθέρωση, αλλά ακόμη δεν είμαστε εκεί».

Τέλος, η τέταρτη δόση του εμβολίου σύμφωνα με την αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, θα αφορά μόνο σε κάποιες κατηγορίες ανοσοκατεσταλμένων ατόμων και όχι τον γενικό πληθυσμό.

Ίδωμεν…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This