Χαλάνδρι: Νύχτα τρόμου για έγκυο – Τρεις ένοπλοι μπήκαν στο σπίτι της

Της πήραν 15.000 ευρώ

Must Read

Τον εφιάλτη έζησε μια έγκυος γυναίκα στο Χαλάνδρι όταν τρεις ένοπλοι ληστές μπήκαν στο σπίτι της και την ανάγκασαν να τους δώσει μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η γυναίκα επέστρεφε χθες το βράδυ στο σπίτι της και στάθμευσε το αυτοκίνητό της στο γκαράζ. Εμφανίστηκαν οι τρεις ένοπλοι άνδρες, οι οποίοι ζήτησαν από την έγκυο να μην προβάλει καμία αντίσταση και να τους οδηγήσει στο εσωτερικό του σπιτιού της.

Η γυναίκα ξεκλείδωσε την πόρτα και τότε οι τρεις δράστες μπήκαν μαζί της στο σπίτι. Με την απειλή του όπλου της απέσπασαν, όπως η ίδια ανέφερε στους αστυνομικούς, 15.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This