Μάνος Δασκαλάκης: «Όλα είναι ανακρίβειες… Ψεύτικες μαρτυρίες, κρυμμένα πρόσωπα και αλλοιωμένες φωνές»

«Χρόνια πολλά στην καλύτερη μαμά του κόσμου», έγραφε λίγους μήνες πριν για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Must Read

Την ώρα που οι πληροφορίες και οι δηλώσεις για τις εξελίξεις που υπάρχουν (ή που δεν υπάρχουν) στην υπόθεση των αιφνίδιων θανάτων των τριών μικρών κοριτσιών από την Πάτρα, θέλουν να είναι έτοιμα για εκτέλεση εντάλματα συλλήψεως, ο πατέρας της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του προσπαθώντας να βάλει ένα «φρένο» στην περιρρέουσα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

https://youtu.be/kTHfPNZ7IQI

Ο Μάνος Δασκαλάκης μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» μέσω της δημοσιογράφου από την Πάτρα Κατερίνας Πολυδώρου, αντέδρασε στα όσα ακούγονται και παρότι τόνισε πως δεν θέλει να πει τίποτα, αρκέστηκε να σχολιάσει εκφράζοντας την έντονη ενόχλησή του, κυρίως για τους δημοσιογράφους:

«Περιμένουμε τα αποτελέσματα. Όλα όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες. Ακούω τη δική σας εκδοχή, των δημοσιογράφων, πίσω από ψεύτικες μαρτυρίες, κρυμμένα πρόσωπα και αλλοιωμένες φωνές».

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Κατερίνα Πολυδώρου στην εκπομπή, ο πατέρας των αδικοχαμένων κοριτσιών δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και αρνήθηκε να σχολιάσει το αν διατηρεί επαφή ή όχι σήμερα με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Η καλύτερη μαμά του κόσμου…», έγραφε λίγους μήνες πριν

Πάντως νωρίτερα, η εκπομπή «το Πρωινό» του ΑΝΤ1, αφού μετέφερε επίσης κάποιες δηλώσεις του, παρουσίασε στη συνέχεια μια ανάρτηση του Μάνου Δασκαλάκη από την περίοδο που νοσηλευόταν η εννιάχρονη Τζωρτζίνα, ο οποίος ευχόταν χρόνια πολλά στη σύζυγό του γράφοντας:

«Αν με ρωτούσαν ποτέ ποιος είναι ο αγαπημένος σου ήρωας, πάντα θα έχω να δείχνω αυτή τη φωτογραφία…. Γιατί εσείς οι δύο μαζί συμπληρώνετε όλους τους ήρωες του κόσμου… Χρόνια σου πολλά γυναικάρα μου όμορφη... Όσα και να μας συμβαίνουν στη ζωή μας, πάντα θέλω να βλέπω αυτό το χαμόγελο στα χείλη σου… Και πάντα θα σε θαυμάζω. Πολύχρονη… Χρόνια πολλά στην καλύτερη μαμά του κόσμου».

https://youtu.be/8NztQ9DylHE

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This