Ειρωνείες του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για τη «Συναυλία της Ειρήνης» και τους καλλιτέχνες

«Προφανώς μέχρι Ρουβά και Μόνικα φτάνει ο νεαρός» σχολίασε η Έλενα Ακρίτα

Must Read

Με άπλετη ειρωνεία και προσβολές σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο γιος του πρωθυπουργού την μεγάλη συναυλία υπέρ της ειρήνης που θα πραγματοποιηθεί στα Προπύλαια και στην οποία θα συμμετέχουν καταξιωμένοι μουσικοί και ερμηνευτές, όπως ο Δημήτρης Μητσιάς, ο Γιώργος Νταλάρας, η Γλυκερία και η Γιώτα Νέγκα.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έγραψε σε ανάρτησή του στην οποία δημοσίευσε την αφίσα της συναυλίας: «Στην συναυλία ειρήνης συμμετέχει ο Εισβολέας, ο Θανάσιμος, ο Δημήτρης Μητσοτάκης (ΛΟΛ). Αυτοί δεν απλοί τραγουδιστές. Μιλάμε για τους Galacticos της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής. Πάντως, για όσους έχουν σκοπό να φέρουν Ουκρανικές σημαίες στην συναυλία (εδώ γελάμε όλοι)… Φιλική υπενθύμιση. Μπλε από πάνω, κίτρινο από κάτω. Έχετε μια τάση να τα μπερδεύετε».

Σύντομα ωστόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξέσπασε κύμα οργής και αντιδράσεων για το απαξιωτικό σχόλιο του γιου του πρωθυπουργού, με αποτέλεσμα ο ίδιος να αναγκαστεί να την διαγράψει από το προφίλ του.

Σε απάντησή του ο Δημήτρης Μητσοτάκης, εμβληματική μορφή στην ελληνόφωνη ροκ σκηνή, έγραψε: «Απασφάλισε γεμάτος ειρωνεία ο ανιψιός, που δεν θεωρεί σοβαρούς τραγουδιστές άτομα με ονόματα όπως Εισβολέας, Θανάσιμος, Μητσοτάκης. Μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι και τα τρία είναι καλλιτεχνικά ψευδώνυμα».

Την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη σχολίασε και η Έλενα Ακρίτα:

«O θρασύτατος γιος του εν ενέργεια πρωθυπουργού της Ελλάδας, στα 20 του χρόνια χλευάζει και απαξιώνει τεράστιες καριέρες όπως του Νταλάρα, της Τσανακλίδου, του Μητσιά, του Δεληβοριά, της Λίνας Νικολακοπούλου, της Γλυκερίας, της Τσαλιγοπούλου, Πουλικάκου, και άλλων.

Προφανώς μέχρι Ρουβά και Μόνικα φτάνει ο νεαρός. Τόσος είναι» έγραψε. 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This