«Δεν βρέθηκαν δείγματα ασφυκτικού θανάτου στην Τζωρτζίνα» – Ερευνούν τις ουσίες που της χορηγήθηκαν

Ερευνούν ουσίες που προκαλούν λευχαιμία;

Must Read

Ολοκληρώθηκαν τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν στην 9χρονη Τζωρτζίνα, την μεγαλύτερη κόρη του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου που «έφυγε» τελευταία τον περασμένο Ιανουάριο.

Την ώρα που το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο συγκεντρώνοντας καταθέσεις από γιατρούς, πολλές είναι οι πληροφορίες που διαρρέουν για εντάλματα σύλληψης που είναι πιθανό να εκδοθούν τις επόμενες μέρες, καθώς οι έμπειροι αξιωματικοί έχουν καταλήξει σε «μη ανακοινώσιμο» συμπέρασμα για την υπόθεση της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις ιστοπαθολογικές εξετάσεις του μικρού κοριτσιού η εξιχνίαση του οποίου θα ρίξει φως και στους θανάτους των αδερφών του, δεν έχουν βρεθεί δείγματα ασφυκτικού θανάτου, ούτε κάποιο καρδιακό πρόβλημα το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει την ανακοπή καρδιάς που υπέστη στο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού».

«Κλειδί» οι τοξικολογικές εξετάσεις

Πλέον οι ειδικοί ιατροδικαστές ερευνούν τις φαρμακευτικές ουσίες οι οποίες είχαν χορηγηθεί στο 9χρονο κορίτσι. Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, οι ουσίες που έχει λάβει η Τζωρτζίνα έχουν προκαλέσει ορισμένες βλάβες στο ήπαρ και τον πνεύμονα και είναι αυτές που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στον θάνατό της. Την ίδια ώρα, οι επιστήμονες θα διερευνήσουν συγκριτικά και τον θάνατο της Μαλένας, η οποία ωστόσο φαίνεται ότι λάμβανε διαφορετική αγωγή από την Τζωρτζίνα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο στα ευρήματα αναφέρεται, ότι κάποιες από τις βλάβες που έχουν προκληθεί στο ήπαρ και τον πνεύμονα, πιθανόν να έχουν προκληθεί από παράγοντα που προκαλεί λευχαιμία. Ο ίδιος υπενθύμισε ότι η Μαλένα είχε διαγνωστεί με λευχαιμία λίγο προτού πεθάνει.

Ο πατέρας μετέφερε τα όργανα της Ίριδας στα Γιάννενα

Επιπλέον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πατέρας Μάνος Δασκαλάκης, όταν πέθανε η μικρή Ίριδα τον Μάρτιο του 2021, ζήτησε να διεξαχθεί η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατό της στα Ιωάννινα. Μάλιστα σε έγγραφο αναφέρεται ότι ο πατέρας έλαβε άδεια για να παραλάβει τα όργανα του παιδιού από από την ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών και να τα μεταφέρει στα Ιωάννινα.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This