Γιάννης Μώραλης: «Σε ξενοδοχεία και ΚΑΠΗ του δήμου Πειραιά 25 πρόσφυγες από την Ουκρανία»

Must Read

Αναφορά στην φιλοξενία των προσφύγων από την Ουκρανία σε δομές του Δήμου Πειραιά, έκανε ο Δήμαρχος, Γιάννης Μώραλης. Παράλληλα, τόνισε και τις αλλαγές που υπάρχουν στην περιοχή και στα επόμενα σχέδια.

Ο κ. Μώραλης είπε πως φιλοξενούνται σε ξενοδοχεία και τα ΚΑΠΗ του δήμου 25 πρόσφυγες από το Χάρκοβο, το Κίεβο και την Οδησσό. Πρόκειται για μητέρες με τα παιδιά τους, ανθρώπους ταλαιπωρημένους κυρίως ψυχικά, όπως τόνισε.

«Ελπίζω να μη χρειαστεί να τους φιλοξενήσουμε για πολύ, ελπίζω να τελειώσει αυτή η ιστορία» δήλωσε ο Δήμαρχος Μώραλης.

Αλλαγές στον Δήμο Πειραιά

Σε ό,τι αφορά στις αλλαγές που γίνονται στο Δήμο, ο κ. Μώραλης δήλωσε πως υπάρχει αισιοδοξία, γίνεται μία συστηματική δουλειά που αποδίδει πλέον και χαρακτήρισε τον πύργο του Πειραία ως μία μεγάλη επιτυχία της δημοτικής Αρχής, καθώς για 50 σχεδόν χρόνια το κτίριο παρέμενε ανεκμετάλλευτο και εκτίμησε πως το 2024 θα λειτουργεί πλήρως, προσφέροντας και πολλές νέες θέσεις εργασίας.

Μάλιστα, υπογράμμισε πως η δημοτική αρχή θέλει ο Πειραιάς να αποκτήσει μία «εξωστρέφεια», να γίνει μία «έξυπνη» πόλη, με «έξυπνους» πολίτες.

Τέλος, αναφέρθηκε στις ιδιωτικές επενδύσεις που έχουν γίνει και γίνονται στον Πειραιά, που είναι ιδιαίτερα σημαντικές καθώς προσφέρουν θέσεις εργασίας, βοηθώντας έτσι στο κομμάτι της ανεργίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This