«Να σαπίσεις στη φυλακή» – Οργή συγγενών των ανήλικων κοριτσιών που βίαζε ο πατέρας της φίλης τους

Must Read

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν οι περιγραφές συγγενών των τριών από τα τέσσερα κορίτσια που κατήγγειλαν τη σεξουαλική κακοποίησή τους από έναν 48χρονο πολύτεκνο πατέρα σε προάστιο της Θεσσαλονίκης, για την απόλυτη φρίκη που βίωσαν οι ανήλικες στα χέρια του!

  • Από τη Μαρία Μεϊμάρη

Η δίκη του 48χρονου παιδόφιλου, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά από το 2015 έως το 2019 τις φιλενάδες των παιδιών του, ηλικίας από 6 έως 12 ετών, όταν έρχονταν στο σπίτι του για να παίξουν, άρχισε χθες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

Οι γονείς των κοριτσιών που φέρεται ότι έπεσαν θύματα βιασμού ζήτησαν από το δικαστήριο να αφήσει τον 48χρονο «να σαπίσει στη φυλακή» και περιέγραψαν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πώς ικανοποιούσε τις διεστραμμένες σεξουαλικές ορέξεις του στα παιδιά τους.

«Η κόρη μου πήγαινε στο σπίτι του κατηγορουμένου από την ηλικία των 6 ετών και καθόταν περίπου δύο ώρες κάθε φορά. Οταν μου έλεγε τι είχε γίνει, άρχισε να τρέμει ολόκληρη και να μου λέει ότι την πείραζε ο μπαμπάς της Μ. “Με πείραζε, με άγγιζε σε όλο το σώμα” μου είπε και δεν αισθανόταν καλά. Τρελάθηκα και προσπαθούσα να είμαι ψύχραιμη» κατέθεσε η μητέρα του ενός ανήλικου κοριτσιού, περιέγραψε ότι ο κατηγορούμενος φιλούσε την κόρη της στο στόμα, της έπιανε το στήθος και της έλεγε να τον αγγίζει στα γεννητικά όργανά του και συμπλήρωσε ότι το μαρτύριό της διήρκεσε πέντε ολόκληρα χρόνια!

Η μητέρα του δεύτερου κοριτσιού, που κακοποιήθηκε σεξουαλικά, περιέγραψε τι της είπε η κόρη της, η οποία επισκεπτόταν το σπίτι του 48χρονου από την ηλικία των 8 χρόνων:
«Μου κατέβασε το εσώρουχό μου και με φιλούσε στο στόμα. Προσπαθούσα να το αποφύγω και του έλεγα πάμε έξω να παίξουμε, ενώ η κόρη του ήταν στην τουαλέτα. Κατέβασε και ο ίδιος το παντελόνι του και με ακουμπούσε με τα γεννητικά όργανά του. Eγινε δύο τρεις φορές».

Η μητέρα του τρίτου κοριτσιού, που κακοποιήθηκε σε ηλικία 8 χρόνων, κατέθεσε στο δικαστήριο. «Πήγα να την αγκαλιάσω και με ρώτησε “μαμά, τι σημαίνει σε ποθώ πολύ;”. Μου είπε ότι προχθές που έπαιζαν στην αυλή, ζήτησε νερό από τον κατηγορούμενο και εκείνος την αγκάλιασε από πίσω, την έπιασε από τα γεννητικά όργανα και της είπε “σε ποθώ πάρα πολύ”… Μόλις το έμαθα, ήθελα να πάω στο σπίτι του και να του σπάσω όλα τα κόκαλα» είπε η μάρτυρας, προσθέτοντας πως έκτοτε η κόρη της ζει υπό το καθεστώς φόβου.

Χθες κατέθεσε και ο πατέρας του 48χρονου, ο οποίος υποστήριξε ότι οι ανήλικες κατήγγειλαν τον γιο του γιατί ζήλευαν την εγγονή του, με την οποία έκαναν παρέα.

Νωρίτερα ο κατηγορούμενος είχε δηλώσει αθώος, λέγοντας στο δικαστήριο: «Κατηγορούμαι άδικα και δεν έχω κάνει καμία από τις αποτρόπαιες πράξεις που μου αποδίδονται». Η δίκη θα συνεχιστεί στις 14 Απριλίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This