Γιώργος Περρής για το γεγονός ότι είναι ομοφυλόφιλος: «Δεν μας καλύπτει το “κάνε ό,τι θέλεις, αλλά κάνε το σπίτι σου”»

Must Read

Για τη σεξουαλική του ταυτότητα μίλησε ο Γιώργος Περρής στο people.com και αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος.

Για την απόφασή του να μιλήσει για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις αναφέρθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου χθες το βράδυ που ήταν καλεσμένος λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Δεν ένιωσα ότι έκανα coming out γιατί δεν έκανα ποτέ coming in και δεν μπήκα σε καμιά ντουλάπα. Θα ζήσω τη ζωή μου, όπως και πριν. Ούτε θεωρώ ότι μίλησα για τη σεξουαλικότητά μου αλλά ανοιχτά για τη ζωή μου. Για εμένα είναι θέμα πολιτικής στάσης στη ζωή κι η ευθύνη που αισθάνεται μέσα στην κοινωνία».

«Ο λόγος που επέλεξα να πω ότι είμαι ένας ομοφυλόφιλος άντρας είναι γιατί έχω δει ιστορίες κι έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα από παιδιά. Οι ιστορίες που υπάρχουν είναι απίστευτες. Θεωρώ ότι έχω ένα κομμάτι ευθύνης με τη μουσική αλλά και ποιος είναι ο τρόπος που τοποθετούμαι σε κάποια ζητήματα.

Εάν με το να μιλήσω ανοιχτά για τη ζωή μου, μπορώ να βοηθήσω κάποιον όπου και να είναι, έχω εκπληρώσει ένα μέρος της κοινωνικής μου ευθύνης. Το αίτημα της κοινωνίας είναι διαφορετικό. Δεν μας καλύπτει το κάνε ότι θέλεις αλλά κάνε το σπίτι σου. όχι. Πρέπει όλοι να ζούμε την ιδιωτική μας ζωή στο φως», δήλωσε στην εκπομπή «The 2Night Show»

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast @ Star».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This