Μακρινίτσα: Οδύνη στο μνημόσυνο της Κωνσταντίνας και του Γιώργου Τσάπα – «Το μόνο που έχουμε είναι ο εγγονός μας»

Στο μνημόσυνο της μητέρας και του θείου του ο μικρός Γιώργος

Must Read

Την Τρίτη συμπληρώνεται ένας χρόνος από την άγρια δολοφονία της Κωνσταντίνας και του Γιώργου Τσάπα και σήμερα σε κλίμα οδύνης και απέραντης θλίψης πραγματοποιήθηκε, στη Μακρινίτσα το μνημόσυνό τους.

Σήμερα το πρωί συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στον Ιερό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Μακρινίτσας, όπου τελέστηκε το μνημόσυνο των δύο αδερφών.

Υπενθυμίζεται πως στις 5 Απριλίου 2021 ο 31χρονος μακελάρης εισέβαλε στο πατρικό σπίτι της συζύγου του και έσφαξε με ένα μαχαίρι τόσο την ίδια την Κωνσταντίνα, όσο και τον αδερφό της, τον Γιώργο, μη μπορώντας να αντέξει την απόρριψη.

Οι χαροκαμμένοι γονείς

Η μητέρα των παιδιών μπήκε μπροστά για να προστατεύσει την Κωνσταντίνα και τον Γιώργο, ωστόσο δεν κατάφερε να εμποδίσει τον φονιά. Ο δράστης, αφού την μαχαίρωσε, κατακρεούργησε τα παιδιά της μπροστά στα μάτια της. Λίγο αργότερα, ο πατέρας τους βρήκε τα πτώματα της 28χρονης Κωνσταντίνας και του 30χρονου Γιώργου.

«Το μόνο που έχουμε, είναι τον εγγονό μας, να μας απαλύνει τον πόνο μας» δήλωσε στο TheNewspaper.gr ο πατέρας των αδικοχαμένων αδερφών Απόστολος Τσάπας, κρατώντας από το χέρι τον μικρό Γιώργο που βρέθηκε και εκείνος στο μνημόσυνο της μητέρας και του θείου του.

Διαβάστε ακόμη: «Ελάτε εδώ, πουλάκια μου!» Με μανία κάρφωσε το μαχαίρι στην καρδιά της Κωνσταντίνας ο Δημήτρης Ραυτόπουλος

Διαβάστε ακόμη: Καταπέλτης η εισαγγελέας για τον μακελάρη της Μακρινίτσας που κατακρεούργησε την Κωνσταντίνα Τσάπα και τον αδερφό της

Διαβάστε ακόμη: Το παραλήρημα του δολοφόνου της Μακρινίτσας στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού – Τι είπε στους γιατρούς

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This