«Θερμή» υποδοχή για τον Πλεύρη στο Θριάσιο: «Πώς αισθάνεστε που μας κοροϊδεύετε;»

Συνοδευόμενος από ισχυρές δυνάμεις έφτασε στο νοσοκομείο ο υπ. Υγείας

Must Read

Συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έφτασε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης στο Θριάσιο προκειμένου να εγκαινιάσει την ανακαινισμένη πτέρυγα των κεντρικών χειρουργείων του νοσοκομείου, η οποία έγινε από δωρεά των Αθανάσιου και Μαρίνας Μαρτίνου.

Ωστόσο ο υπουργός Υγείας μετά τις οργισμένες αντιδράσεις από εργαζομένους που του επεφύλαξαν «θερμή» υποδοχή, απέκλεισε σε γιατρούς και νοσηλευτές να μπουν στον χώρο. Πριν εισέλθει στο εσωτερικό του νοσοκομείου, ένας εργαζόμενος του έθεσε ερωτήματα «φωτιά» ωστόσο ο κ. Πλεύρης αρνήθηκε να απαντήσει στο Σωματείο των Εργαζομένων.

 «Πώς αισθάνεστε που ήρθατε να εγκαινιάσετε χειρουργεία που δεν θα λειτουργήσουν γιατί δεν έχετε προσλάβει νοσηλευτές, τραυματιοφορείς και αναισθησιολόγους; Πώς αισθάνεστε που την Παρασκευή 21 συνάδελφοί μας απολύθηκαν για να μπει ο εργολάβος που είναι ακριβότερος; Πώς αισθάνεστε που 43 εργαζόμενοι είναι σε αναστολή γιατί εμμένετε να μετατρέπετε τον εμβολιασμό από βασικό όπλο για την αντιμετώπιση της επιδημίας σε εργαλείο εκβιασμών και απολύσεων; Πώς αισθάνεστε που έχετε καθηλώσει τους μισθούς μας και δεν φτάνουν ούτε για το ρεύμα; Που μας κοροϊδεύετε με τα βαρέα ανθυγιεινά; Πώς αισθάνεστε που αξιοποιείτε την επιδημία για να κερδίζουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι στην υγεία;» ήταν μερικά από τα ερωτήματα που του έθεσε ένας εκ των εργαζομένων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This