Ένταση στις φυλακές Κορυδαλλού με τη Ρούλα Πισπιρίγκου – Χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο

Ώρα συνειδητοποίησης για την 33χρονη

Must Read

Ένταση σημειώθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς υπάρχουν αναφορές πως η Ρούλα Πισπιρίγκου χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο, ενώ στο σημείο σπεύδει ο εισαγγελέας. 

Υπενθυμίζεται πως η 33χρονη από το πρωί μεταφέρθηκε από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέα τόσο από την εισαγγελέα, όσο και από την ανακρίτρια, για ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η ίδια βάσει του πρωτοκόλλου κρατείται σε ειδικό κελί και προαυλίζεται μόνη της. Βρίσκεται σε απομόνωση, ώστε να γλιτώσει από τον «άγραφο νόμο» των φυλακών ο οποίος εφαρμόζεται σε περιπτώσεις κατηγορουμένων για παιδοκτονίες.

Σύμφωνα με όσα προβλέπονται, αν κριθεί απαραίτητη η νοσηλεία της σε ψυχιατρική κλινική, αυτή δεν μπορεί να συμβεί στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, καθώς εκεί κρατούνται μόνο άνδρες. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει ειδική πτέρυγα για τις γυναίκες που χρειάζονται νοσηλεία, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Σημειώνεται πως υπάρχει μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία, στο παρελθόν η κατηγορούμενη, φαίνεται να είχε προσπαθήσει να χτυπήσει το κεφάλι της στην κερκίδα, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στον οποίο ήταν διαιτητής. 

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This