Επιβεβαίωσε από το Φόρουμ των Δελφών ο Μπουρλά ότι θα κάνουμε εμβόλιο κάθε χρόνο!

«Στόχος να έχουμε ένα εμβόλιο που θα κρατάει για έναν χρόνο»

Must Read

Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών μίλησε ο ισχυρός άντρας της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά και επιβεβαίωσε ότι θα κάνουμε εμβόλιο για τον κορωνοϊό κάθε χρόνο! Για να γλυκάνει βέβαια τα λεγόμενά του τόνισε ότι «αν και ο ιός θα υπάρχει μαζί μας τα επόμενα χρόνια, μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουμε καταφέρει να πάρουμε τη ζωή μας πίσω».

Ο Μπουρλά στη συζήτηση με τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα, ανέφερε ότι «έχουμε τα όπλα, όπως είναι τα καινούρια εμβόλια. Στόχος να έχουμε ένα εμβόλιο που θα κρατάει για έναν χρόνο, ενώ τα μέτρα θα χαλαρώσουν, γιατί η κοινωνία τα ζητάει επιτακτικά, καθώς έχουμε θεραπείες, που προκαλούν την αλλαγή του παιχνιδιού. Όλα αυτά θα μας δώσουν τη ζωή μας πίσω αυτή τη χρονιά».

Και επειδή έχουμε χρόνια μπροστά μας για να εμβολιαζόμαστε μας προϊδέασε λέγοντας ότι «τα επόμενα 1-2 χρόνια είναι πιθανόν να βρούμε εμβόλια για άλλες αρρώστιες με τη χρήση της τεχνολογίας mRNA. Μέσα στα επόμενα 3 χρόνια μπορούμε να αναμένουμε εμβόλια για τον καρκίνο και στα επόμενα 2 χρόνια εμβόλια για άλλες ασθένειες».

Μίλησε τέλος για τα λάθη που έγιναν στην διαχείριση της κρίσης, επισημαίνοντας ότι σημαντικότερο ήταν η πολιτικοποίησή της και ότι υπήρξε κόσμος που έβγαλε συμπεράσματα με βάση τις θρησκευτικές του αντιλήψεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This