Θεσσαλονίκη: Κάταγμα για υπάλληλο καθαριότητας που έπεσε σε βόθρο

Υποχώρησε το έδαφος και βρέθηκε μέσα σε μια τρύπα βάθους πάνω από δύο μέτρα

Must Read

Στο νοσοκομείο με κάταγμα ισχίου κατέληξε ένας εργαζόμενος στην καθαριότητα του Δήμου Παύλου Μελά, στη Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης, όταν υποχώρησαν οι πλάκες του οδοστρώματος και έπεσε σε μια τρύπα βάθους πάνω από δύο μέτρα.

Ο άτυχος υπάλληλος δεν είδε την πρόχειρη σήμανση που είχαν βάλει περίοικοι γύρω από την τρύπα που στο παρελθόν χρησίμευε για βόθρος και ήταν πρόχειρα σκεπασμένη στο πλακόστρωτο της οδού Φιλώτα στην Άνω Ηλιούπολη, με αποτέλεσμα να πέσει μέσα και να τραυματιστεί. Αυτή η κατάσταση «είναι μήνες αρκετούς και μάλιστα έλεγα χτες στα παιδιά μην περνάτε από δω γιατί θα ανοίξει η γη να σας καταπιεί…», λέει μια κάτοικος του Δήμου, με έναν άλλο να αναφέρει πως «απ’ ό,τι γνωρίζουμε από τους ιδιοκτήτες έχουν γίνει κινήσεις προς το δήμο, αυτός τους παρέπεμψε στην ΕΥΑΘ, αυτή στο Αέριο και έγινε φαύλος κύκλος…».

Ο δημοτικός υπάλληλος που είχε το εργατικό ατύχημα, αναμένεται να χειρουργηθεί αύριο Παρασκευή.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This