Ληστής τραπεζών ο ράπερ στο Μενίδι!

Τον «πρόδωσε» το βίντεο με το αυτόματο στο χέρι

Must Read

Το ντοκιμαντέρ του βρετανικού Vice στο Μενίδι, με θέμα το ελληνικό ραπ και τις συμμορίες, οδήγησε στη σύλληψη ράπερ ομογενή από την πρώην Σοβιετική Ένωση, με «βαρύ» ποινικό μητρώο.

Στο ντοκυμαντέρ που γυρίστηκε στο Μενίδι, φαίνεται ανάμεσα σε άλλα πλάνα, και ένα άτομο που κρατάει επιδεικτικά αυτόματο όπλο. Αυτό ακριβώς το πλάνο «πρόδωσε» τον συγκεκριμένο, με την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής να κάνει «ντου» στα σπίτια των ράπερ, σε μια κυριολεκτικά κινηματογραφική σύλληψη.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και μέλη του συγκροτήματος που εμφανίζονται στο συγκεκριμένο ντοκυμαντέρ και φυσικά τον οπλοφόρο, που αποδείχτηκε «μπουμπούκι». Μιας και έχει ποινικό μητρώο για ένοπλες ληστείες τραπεζών.

Οι Αρχές κατάσχεσαν τα όπλα που βρήκαν και τώρα ψάχνουν αν έχουν εμπλακεί και σε άλλες υποθέσεις.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This