Φυλακίστηκε ο 47χρονος Ρουμάνος που κατηγορείται ότι βίαζε και βασάνιζε τη 10χρονη κόρη του

Ο κατηγορούμενος αρνείται τη σεξουαλική κακοποίηση, αλλά παραδέχεται ότι χτύπαγε και έκαιγε την κόρη του

Must Read

Στη φυλακή οδηγήθηκε σήμερα ο 47χρονος Ρουμάνος, ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε βάναυσα τη 10χρονη κόρη του, στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη, καθώς, μετά την απολογία του στον ανακριτή, κρίθηκε ομόφωνα προφυλακιστέος, κατηγορούμενος για τα κακουργήματα της έκθεσης ανηλίκου και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Παράλληλα οι εισαγγελικές αρχές έχουν ήδη μεριμνήσει για να κινηθεί με ταχύτατους ρυθμούς η διαδικασία αφαίρεσης της επιμέλειας του παιδιού, το οποίο νοσηλεύεται και δέχεται τις φροντίδες των γιατρών, ενώ στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται θα διερευνηθούν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των δασκάλων του σχολείου όπου πήγαινε το κοριτσάκι. Κι αυτό διότι φέρεται να είχε μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος της και εγκαύματα στα χέρια της. Αντικείμενο της εισαγγελικής έρευνας είναι να διαπιστωθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της έκθεσης σε κίνδυνο.

Όπως, άλλωστε, τόνισε η Σοφία Βαγενά, Πρόεδρος της Επιτροπής Δικαιωμάτων και Ισότητας Αστυνομικού Προσωπικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, η οποία μίλησε στην ΕΡΤ για το περιστατικό, αρνητική εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ενώ το παιδί πήγαινε σχολείο, πώς δεν κατήγγειλε κανείς την κακοποίηση από το περιβάλλον, ενώ τα σημάδια ήταν εμφανή στο κοριτσάκι.

«Άφαντη» η μητέρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος ζούσε μόνος με το 10χρονο κοριτσάκι, καθώς η μητέρα του φέρεται να τους έχει εγκαταλείψει. Ο 47χρονος κατηγορείται πως βίαζε το μικρό κορίτσι, ενώ, σύμφωνα με την ΕΡΤ, καταγγελίες αναφέρουν πως έπαιρνε τα χέρια του και τα ακουμπούσε πάνω στα αναμμένα μάτια της κουζίνας, με αποτέλεσμα να έχει πολλά εγκαύματα. Οικείο πρόσωπο του πατέρα φέρεται να κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, αφού το παιδάκι βρήκε το θάρρος να μιλήσει και έτσι ξεκίνησε έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης και ακολούθως από το γραφείο ενδοοικογενειακής βίας της Ομόνοιας.

Από την πλευρά του ο δράστης αρνείται τη σεξουαλική κακοποίηση και αποδέχεται μόνο ότι χτύπαγε την 10χρονη. Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση φαίνεται πως επιβεβαίωσε πως το παιδί κακοποιήθηκε και σεξουαλικά. Πλέον, το άτυχο κορίτσι νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων, ενώ, μόλις είναι ψυχολογικά έτοιμο, θα δώσει κατάθεση και στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This