Ακυβέρνητο τουρκικό πλοίο ανοικτά της Καλύμνου – Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης του Λιμενικού Σώματος

Δύο ρυμουλκά έχουν σπεύσει στην περιοχή

Must Read

Συναγερμός έχει σημάνει αυτήν την ώρα στο Λιμενικό Σώμα, καθώς έχει σημειωθεί μηχανική βλάβη και έχει μείνει ακυβέρνητο υπό σημαία Τουρκίας εμπορικό πλοίο σε θαλάσσια περιοχή της Καλύμνου.

Το φορτηγό πλοίο «Ζειμέπ Κιράν» που μεταφέρει σιδηρομετάλλευμα, με πλήρωμα 21 Τούρκους ναυτικούς, παρουσίασε πρόβλημα ενώ έπλεε νοτιοδυτικά της Καλύμνου. Λόγω των ισχυρών βορειοδυτικών ανέμων έντασης μέχρι επτά μποφόρ, το καράβι έμεινε έρμαιο των κυμάτων.

Ο Τούρκος πλοίαρχος κάλεσε ρυμουλκό στις 10 το πρωί. Στο σημείο έχουν σπεύσει δύο ρυμουλκά για τη ρυμούλκηση του, ενώ σε κοντινή απόσταση είναι και περιπολικό σκάφος του Λιμενικού για να παράσχει βοήθεια αν απαιτηθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This