Πύργος: Συλλήψεις για διακίνηση ηρωίνης και κοκαΐνης – Έκρυβαν 113.000 ευρώ σε χρηματοκιβώτιο

Η σπείρα δρούσε σε Πύργο και Αθήνα

Must Read

Μια σπείρα που διακινούσε σκληρά ναρκωτικά εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πύργου, που μάλιστα προχώρησε στη σύλληψη τριών ατόμων. 

Η σπείρα δρούσε συνδυαστικά σε Πύργο και Αθήνα. Ένας 60χρονος, ο οποίος συνελήφθη, μετέβαινε από τον Πύργο σε περιοχές της Αττικής και προμηθευόταν συστηματικά από τον 49χρονο και την 45χρονη ποσότητες ηρωίνης, τις οποίες στη συνέχεια διακινούσε σε τοξικομανείς στην Ηλεία.

Χθες το απόγευμα, ο 60χρονος προμηθεύτηκε από τον 49χρονο και τη 45χρονη 88 γραμμάρια ηρωίνης, σε περιοχή της Αττικής, προκειμένου να τα διακινήσει στην Ηλεία. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου συνέλαβαν τον 60χρονο, όπως και τον 49χρονο με τη 45χρονη.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι και σε αποθήκη του ζευγαριού, οι αστυνομικοί βρήκαν περίπου δύο κιλά ηρωίνης, 98 γραμμάρια κοκαΐνης, καθώς και περισσότερα από 19 κιλά πλακών άγνωστης χημικής σύνθεσης, η οποία, σύμφωνα με την αστυνομία, χρησιμοποιείται πιθανώς για τη νόθευση των ναρκωτικών ουσιών.

Κατασχέθηκαν τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, ενώ σε υπόγειο χώρο εντόπισαν πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο για τη νόθευση και επεξεργασία των ναρκωτικών. Επίσης, στο σπίτι του 49χρονου και της 45χρονης βρέθηκε ένα χρηματοκιβώτιο, μέσα στο οποίο υπήρχε το χρηματικό ποσό των 113.700 ευρώ.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ η Δίωξη Ναρκωτικών συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This