Επίθεση με πέτρες σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ

Κομμάτια έγινε το τζάμι και ευτυχώς δεν τραυματίστηκε η γυναίκα που καθόταν δίπλα

Must Read

Σε απόγνωση οδηγοί των ΚΤΕΛ στην Φθιώτιδα, που το τελευταίο διάστημα σε δρομολόγια που εκτελούν, δέχονται επιθέσεις με πέτρες!

Μια τέτοια επίθεση συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας, σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Δομοκό Λαμία, με δέκα επιβάτες. Από τις πέτρες που πέταξαν άγνωστοι θρυμματίστηκε το διπλό τζάμι και από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκε η γυναίκα που καθόταν στη συγκεκριμένη θέση.

Ο οδηγός δεν τα «έχασε», έκανε δεξιά το όχημα και ειδοποίησε την αστυνομία. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε o πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας, Δημήτρης Παπαναγιώτου:

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Κινδυνεύουμε καθημερινά και εμείς και οι επιβάτες. Δεν ξέρω τι μέτρα πρέπει να ληφθούν για να μην γίνουν τα πράγματα χειρότερα. Να σταματήσουμε τα δρομολόγια; Ποιος θα πληρώσει την ζημίας σε εποχές που είναι πολύ δύσκολες …».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This