Αποχώρησε από την υπόθεση τη Πάτρας ο ιατροδικαστής Λέων

Ανακοίνωσε ότι έκανε το χρέος του και ότι τώρα οι πραγματογνώμονες πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματά τους

Must Read

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρίας, ο οποίος με τις γνώσεις και τις εκτιμήσεις του συνέβαλλε στο να εξηγήσει με κατανοητό τρόπο τα ιατρικά δεδομένα γύρω από την υπόθεση των αιφνίδιων θανάτων των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, ανακοίνωσε ότι θα αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε ανάρτησή του ο  ιατροδικαστής κ. Γρηγόρης Λέων ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την έρευνα καθώς πλέον έχουν αναλάβει οι πραγματογνώμονες οι οποίοι θα ρίξουν φως στα αίτια θανάτου των παιδιών.

Ο κ. Λέων που από την πρώτη στιγμή έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια, ανέφερε ότι ήταν χρέος του να βοηθήσει το ευρύ κοινό να καταλάβει τους δύσκολους ιατρικούς όρους.  Ο ιατροδικαστής σημείωσε ότι θα επιστρέψει στα καθήκοντά του και ευχαρίστησε όσους τον παρακολούθησαν και τον στήριξαν. 

«Από την πρώτη στιγμή που βγήκε στη δημοσιότητα η υπόθεση της Πάτρας προσπάθησα με κάθε τρόπο να βοηθήσω το ευρύ κοινό να καταλάβει όσο το δυνατόν καλύτερα τους όρους και τις έννοιες της ιατροδικαστικής επιστήμης που εμφανίζονταν στα σχετικά ρεπορτάζ. Αυτό θεωρώ ότι ήταν το χρέος μου ως επιστήμονα και το έκανα συχνά σε βάρος της δουλειάς και του προσωπικού μου χρόνου. Πλέον όμως, ορίστηκαν πραγματογνώμονες και πρέπει να αφήσουμε σε αυτούς το χώρο και το χρόνο να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Προσωπικά θα τηρήσω την υπόσχεσή μου σε όσα ΜΜΕ την έχω ήδη δώσει και θα επιστρέψω στα υπόλοιπα καθήκοντά μου. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τη στήριξή σας όλο αυτό το διάστημα» έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This