Εφιάλτης στο Καματερό: Βίασε 17χρονη μαθήτρια που γνώρισε στο Instagram!

Την εκβίαζε να μην μιλήσει γιατί θα τής έκανε και άλλο κακό

Must Read

Δραματικές ώρες βίωσε μία ανήλικη κοπέλα, καθώς σύμφωνα με τις καταγγελίες της, έπεσε θύμα βιασμού από άνδρα που γνώρισε στο Instagram. Ο 30χρονος – σύμφωνα πάντα με όσα η 17χρονη δηλώνει, την προειδοποίησε να μην πει το παραμικρό, γιατί… θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μαθήτρια για αρκετές ημέρες συνομιλούσε με τον 30χρονο μέσα από το συγκεκριμένο κοινωνικό μέσο δικτύωσης και το βράδυ της περασμένης Δευτέρας συμφώνησαν να συναντηθούν. Ο 30χρονος άνδρας, με καταγωγή από το Πακιστάν, άρχισε να θωπεύει την 17χρονη με την ίδια να αντιδρά και να του ζητάει να την αφήσει να φύγει. Τότε, εκείνος την επιβίβασε στο μηχανάκι του και αντί να επιστρέψει την κοπέλα στο σπίτι της, την οδήγησε σε ένα άλλο διαμέρισμα.

Με την απειλή βίας της όρμησε και -όπως κατήγγειλε η κοπέλα- τη βίασε. Στη συνέχεια την επιβίβασε και πάλι στο μηχανάκι του και την άφησε σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της, ενώ την προειδοποίησε να μην πει το παραμικρό γιατί θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα. Η 17χρονη όμως κατήγγειλε τελικά το περιστατικό στο οικείο αστυνομικό τμήμα, άνδρες του οποίου προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη του αλλοδαπού άνδρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This