Έξαλλος ο Ρουγκάλας για την υπόθεση της Πάτρας: «Μαζέψτε τον Νταβλούρο εκεί στη ΝΔ»

Κάνει λόγο για απαράδεκτες δηλώσεις του πρώην διοικητή της Ασφάλειας Πατρών

Must Read

Κεραυνούς εξαπέλυσε ο υποστράτηγος εα της ΕΛ.ΑΣ. και πρώην διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών Χρήστος Ρουγκάλας κατά του πρώην Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. Θανάση Νταβλούρου, με αφορμή τις δηλώσεις του για την υπόθεση της Πάτρας και της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της.

Σε ανάρτησή του ο Χρήστος Ρουγκάλας κάνει λόγο για ολιγωρία ατόμων και υπηρεσιών, ενώ στρέφεται κατά του πρώην βουλευτή της Ν.Δ. Θανάση Νταβλούρου, για τα σχόλιά του στην περίπτωση θανάτου της Τζωρτζίνας:

H ανάρτησή του:

«Όταν εγώ μίλησα και για τον περίεργο θάνατο της Ευγενίας Κούτρα, σπιτονοικοκυράς του ζεύγους, λίγοι με πίστεψαν και αντιλήφθηκαν πως τα κίνητρα ήταν οικονομικά .

Δεν ξέρω αν η Ρούλα έπασχε από κάτι, αυτό θα το διαπιστώσουν οι ψυχίατροι αλλά όλα έγιναν για το χρήμα. Σιγά μην την ένοιαζε αν θα ξαναγύριζε ο Μάνος σ αυτήν, αν κι υπήρχε παθολογική ζήλια .

Εδώ διαπιστώνονται καθημερινά ολιγωρίες διαφόρων ατόμων και υπηρεσιών κι η Εισαγγελία Πατρών ασχολείται με το αν κατηγόρησα εγώ το ζεύγος …

Αφήνω τα όσα απαράδεκτα δήλωσε ο κ. Θανάσης Νταβλούρος, πρώην Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ κ πρώην βουλευτής της ΝΔ. Γι αυτό και τον κράζουν καθημερινά σ όλα τα κοινωνικά δίκτυα .

Δεν πεθαίνει κάποιος από εγκεφαλοπάθεια Θανάση. (άκου δεν είχε προσδόκιμο ζωής η Τζωρτζίνα!!!). Συμβουλέψου πρώτα κανά γιατρό και μετά κάνε δηλώσεις .

Αφού ήδη έχει διαπιστωθεί η δολοφονία της από χορήγηση κεταμίνης, τι θες τώρα; Να ανατρέψεις όλα τα στοιχεία που βρέθηκαν; Μαζέψτε τον εκεί στη ΝΔ ,δεν ξέρω αν θα θέσει πάλι υποψηφιότητα ,αλλά μόνο κακό σας κάνει….» έγραψε ο Χρήστος Ρουγκάλας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This