ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΤο μυστηριώδες τηλεφώνημα σε δημοσιογράφο για την αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας

Το μυστηριώδες τηλεφώνημα σε δημοσιογράφο για την αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας

«Να ψάξετε τον κύριο Δασκαλάκη»

To τηλεφώνημα που δέχτηκε το πρωί της 15ης Μαρτίου από μια γυναίκα αναστάτωσε την δημοσιογράφο της εκπομπής Tlive, Γιώτα Κηπουρού. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ίδια η γυναίκα στο τηλεφώνημα, είναι η μητέρα της γυναίκας με την οποία έχει σχέση ο Μάνος Δασκαλάκης από τον Δεκέμβριο, στην Αθήνα.

Η ίδια είπε στην δημοσιογράφο ότι πρέπει να ερευνηθεί ο λόγος που ο Μάνος αποφάσισε να φύγει από την Πάτρα και τότε θα βγει στο φως ο λόγος για τον οποίο η 9χρονη Τζωρτζίνα δεν ζει πλέον.

«Να ψάξετε τον κύριο Δασκαλάκη, πού μένει, και θα βρείτε την αιτία που πέθανε η Τζωρτζίνα. Είναι με καινούρια κοπέλα, στην Αθήνα» είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα η ίδια υποστήριξε ότι η κόρη της μένει με τον Μάνο και με άλλα δύο άτομα στο ίδιο σπίτι και ότι με όλα όσα έχουν γίνει, έχουν δημιουργηθεί προβλήματα.

Ακούστε τι ανέφερε η μητέρα της νέας συντρόφου του Μάνου:

[videopress sTzXbncT]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης