Το μυστηριώδες τηλεφώνημα σε δημοσιογράφο για την αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας

«Να ψάξετε τον κύριο Δασκαλάκη»

Must Read

To τηλεφώνημα που δέχτηκε το πρωί της 15ης Μαρτίου από μια γυναίκα αναστάτωσε την δημοσιογράφο της εκπομπής Tlive, Γιώτα Κηπουρού. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ίδια η γυναίκα στο τηλεφώνημα, είναι η μητέρα της γυναίκας με την οποία έχει σχέση ο Μάνος Δασκαλάκης από τον Δεκέμβριο, στην Αθήνα.

Η ίδια είπε στην δημοσιογράφο ότι πρέπει να ερευνηθεί ο λόγος που ο Μάνος αποφάσισε να φύγει από την Πάτρα και τότε θα βγει στο φως ο λόγος για τον οποίο η 9χρονη Τζωρτζίνα δεν ζει πλέον.

«Να ψάξετε τον κύριο Δασκαλάκη, πού μένει, και θα βρείτε την αιτία που πέθανε η Τζωρτζίνα. Είναι με καινούρια κοπέλα, στην Αθήνα» είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα η ίδια υποστήριξε ότι η κόρη της μένει με τον Μάνο και με άλλα δύο άτομα στο ίδιο σπίτι και ότι με όλα όσα έχουν γίνει, έχουν δημιουργηθεί προβλήματα.

Ακούστε τι ανέφερε η μητέρα της νέας συντρόφου του Μάνου:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This