«Είναι ένα άκαρδο βδέλυγμα»: Αηδιασμένος με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ο εκπαιδευτής του

Πως τον χρησιμοποίησε ο δολοφόνος της Καρολάιν

Must Read

Στην Daily Mail μίλησε ο Σωτήρης Παπανικόλας, ο εκπαιδευτής του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που εργάζονταν μαζί στην πτητική εταιρεία και ήταν ο επόπτης του ελικοπτέρου του δολοφόνου της Καρολάιν.

Χαρακτήρισε τον Μπάμπη «άκαρδο βδέλυγμα», μιας και χρησιμοποίησε την περίπτωσή του όταν έπεσε θύμα ληστεία, για να καλύψει το έγκλημά του. Όπως δήλωσε θυμωμένος και αηδιασμένος:

«Ο Μπάμπης είναι ένα άκαρδο βδέλυγμα και θα έπρεπε να ντρέπεται που έκλεψε την ιστορία μου. Αισθάνομαι βαθιά πληγωμένος και προσβεβλημένος από αυτό που έκανε γιατί το χρησιμοποίησε για να δικαιολογήσει το έγκλημά του. Θα πρέπει να καταδικαστεί για ό,τι έχει κάνει και να σαπίσει ισόβια στη φυλακή».

Μάλιστα όπως αποκαλύπτει τηλεφώνησε στην αστυνομία όταν άκουσε τον Αναγνωστόπουλο να λέει τα ψέματά του για τη δήθεν ληστεία: «Όταν άκουσα τον Μπάμπη να μιλάει για τη διάρρηξη στο σπίτι του, κάλεσα αμέσως την αστυνομία λόγω των ομοιοτήτων με την δική μου ιστορία. Τους είπα ότι χρησιμοποιεί τις ίδιες λεπτομέρειες με τη διάρρηξή μου και αυτό με έκανε πολύ υποψιασμένο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This