Κρήτη: Κατήγγειλαν τον γιο τους για ενδοοικογενειακή βία!

Οι γονείς κατέφυγαν στη Δικαιοσύνη για να γλιτώσουν

Must Read

Ένα δράμα φαίνεται πως ζούσαν οι γονείς ενός 36χρονου στο Ηράκλειο, καθώς έφτασαν στο σημείο να προβούν στην καταγγελία του ίδιου τους του παιδιού προκειμένου να γλιτώσουν από τον Γολγοθά του ξυλοδαρμού. Δεν άντεξαν και κατέφυγαν για βοήθεια στην Αστυνομία.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν χθες, Πέμπτη 14/4, όταν περίπου τα μεσάνυχτα  κάλεσαν τις Αρχές επειδή ο 36χρονος τοξικομανής γιος τους είχε χτυπήσει με μπουνιά τον πατέρα του και είχε πιάσει από το λαιμό τη μητέρα του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δυστυχώς δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, με αποτέλεσμα οι γονείς να στραφούν στη Δικαιοσύνη. Ο 36χρονος πέρασε, σήμερα το πρωί, το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This