Οι εμπλεκόμενοι στην Novartis δεν είναι «οικονομικοί εγκληματίες», αλλά κατά συρροήν δολοφόνοι

Αντί το δημόσιο χρήμα να χρηματοδοτήσει ΜΕΘ, γέμισε βαλίτσες και λογαριασμούς στην Ελβετία!

Must Read

Το τελευταίο χρονικό διάστημα με αφορμή την απολογία του Κώστα Βαξεβάνη για την υποτιθέμενη σκευωρία Novartis, Αποκαλύφθηκε ότι ο Νίκος Μανιαδάκης ήταν από τους βασικούς πληροφοριοδότες όσων αποκάλυπταν το σκάνδαλο. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Βαξεβάνης προσκόμισε μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον εμπλεκόμενο στο σκάνδαλο, τα οποία αποδεικνύουν ότι βρίσκονταν σε ανοικτή γραμμή και μάλιστα ο Μανιαδάκης έδινε συγκεκριμένες λεπτομέρειες για την εμπλοκή προσώπων στο μεγάλο αυτό σκάνδαλο.

Αυτό όμως που προκάλεσε την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν ο ισχυρισμός του δημοσιογράφου ότι ο Μανιαδάκης είχε εκβιαστεί από τον κεντρικό τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος μάλιστα του είχε προαναγγείλει τον διωγμό όχι μόνο των προστατευόμενων μαρτύρων αλλά και των εισαγγελέων που προσπαθούσαν να εξιχνιάσουν αυτό το σκάνδαλο που σήμερα όπως αποδεικνύεται έχει κοστίσει και ζωές Ελλήνων. Όπως και κάθε σκάνδαλο που έχει να κάνει με την υγεία, βλέπε ΚΕΕΛΠΝΟ, αφού η πολύτιμη πόροι που θα μπορούσαν να έχουν γίνει μονάδες εντατικής θεραπείας και μονοκλωνικά, κατέληξαν σε τσέπες απατεώνων, σε βαλίτσες και λογαριασμούς στην Ελβετία. Αυτό ισοδυναμεί με έγκλημα κατά της ίδιας της Ελλάδας, κατά των Ελλήνων, το οποίο τεκμηριώθηκε με την πανδημία που εξελίχθηκε σε εθνική τραγωδία με τους νεκρούς να πλησιάζουν πλέον τους 29.000.

Όσοι λοιπόν έχουν θησαυρίσει πάνω στην δημόσια υγεία, δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται απλώς ως οικονομικοί εγκληματίες, αλλά ως κατά συρροήν δολοφόνοι.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη πριν από λίγο, ο Μανιαδάκης έχει φύγει από την Ελλάδα και βρίσκεται στην Αγγλία. Δείτε την ανάρτηση:

Ζήτησα από την Ανακρίτρια να καλέσει τον Μανιαδάκη να καταθέσει ενόρκως για τις συνομιλίες μαζί μου. Δεν το έκανε. Προειδοποίησα στην απολογία μου ότι η Δικαιοσύνη έχει την ευθύνη δημιουργίας ενός νέου Χριστοφοράκου. Από την Πέμπτη ο Μανιαδάκης είναι στο Άσκοτ της Αγγλίας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This