Ο δον Αντoυάν της Βίσση!

Όλοι θυμούνται τον Σαμαρά ως πρώην της Άννας Βίσση και όχι ως δισέγγονο της Πηνελόπης Δέλτα

Must Read

Πιο εύκολα σε ξέρουν ως σύντροφο της Άννας Βίσση, παρά ως δισέγγονο της Πηνελόπης Δέλτα! Δεν θα χαιρόταν ιδιαίτερα ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς να ακούσει ότι «έμεινε στην Ιστορία» περισσότερο ως ο «εραστής» της αοιδού Βίσση, παρά ως ένας πολιτικός με ιστορική καταγωγή που κυβέρνησε τη χώρα.

  • από τη Βίβιαν Μπενέκου

Είναι Κυριακή απόγευμα, λοιπόν, στο Open, και στο τηλεπαιχνίδι «Ταξί» ο Διονύσης Ατζαράκης, που το παρουσιάζει, κάθεται άνετα στο τιμόνι του, οδηγώντας. Ρωτά, λοιπόν, τις δυο κυρίες που φιλοξενεί: «Ποιος είναι ο Έλληνας πολιτικός που είναι δισέγγονος της Πηνελόπης Δέλτα;»

Ύστερα από διαβούλευση μεταξύ τους, και αφού ο παρουσιαστής τούς έδωσε «άπειρη βοήθεια» και συγχρόνως τις πληροφόρησε ότι ο εν λόγω διετέλεσε και πρωθυπουργός, οι κυρίες φώναξαν «ο Κώστας Καραμανλής». «Χάσατε» λέει ο παρουσιαστής. «Είναι ο Αντώνης Σαμαράς».

Τότε λοιπόν, με αφοπλιστικό τρόπο και σχεδόν οδηγώντας στην… κώφωση όσους τις άκουγαν, είπαν με ένα στόμα: «Ε, πες μας ότι είχε σχέση με τη Βίσση για να το βρούμε αμέσως, άνθρωπέ μου»! Ο Αντώνης Σαμαράς έμεινε στο μυαλό τους, δηλαδή και έχει καταγραφεί ως ερωτικός σύντροφος της Άννας Βίσση και όχι ως πρωθυπουργός ή ως δισέγγονο της σπουδαίας συγγραφέως Πηνελόπης Δέλτα.

Πηνελόπη Δέλτα

Θεμιτό, θα μου πείτε, αφού η ερωτική σχέση κράτησε οκτώ χρόνια και η κυβερνητική θητεία του μόλις τρία… Οκτώ χρόνια σχέσης, λοιπόν, διατήρησε η Βίσση με τον Σαμαρά. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω του Μανώλη Μητσιά -φίλος και των δύο-, ο οποίος τότε εμφανιζόταν στο ίδιο κέντρο με την Άννα. Η Βίσση παραδέχτηκε αυτή τη σχέση το 2014, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μόλις είχε γυρίσει από τις σπουδές του στο Harvard και ήταν ένας άνθρωπος πανέξυπνος και γοητευτικός. Δεν ξέρω αν διατηρεί την ίδια φλόγα και σήμερα, επειδή, ξέρεις, οι πολιτικοί “χαλάνε”».

Τι σχέση έχουν, λοιπόν, ο Αντώνης Σαμαράς, η Άννα Βίσση και η Πηνελόπη Δέλτα; Οι δυο πρώτοι στενή και η Πηνελόπη Δέλτα απλά δεν υπάρχει!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This