«Πυρά» Κατερινόπουλου για Δασκαλάκη: «Δούλεψε 14 μήνες σε 5 χρόνια. Πώς τα βγάζανε πέρα;»

«Πώς ασφαλίζονταν τα παιδιά του;»

Must Read

Νέες αποκαλύψεις έκανε ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος για την υπόθεση της Πάτρας και αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος όπως είπε, εργάστηκε πολύ λίγο την τελευταία πενταετία.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο Star ο κ.Κατερινόπουλος, στην Πάτρα υπάρχει η πληροφορία και ο ίδιος τη γνωρίζει «άτυπα», πως ο 30χρονος πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών, δούλεψε την τελευταία πενταετία-εξαετία 14-15 μήνες, καθώς αυτό είναι το διάστημα που φαίνεται να καλύπτουν τα ένσημά του.

Ο κ.Κατερινόπουλος αναρωτήθηκε σχετικά:

«Όταν έχεις τρία παιδιά, όταν βγαίνεις και διατυμπανίζεις ότι ‘δούλευα για να ζήσω την οικογένειά μου’…  Είχε και μια σύζυγο πίσω που δεν δούλευε και ήταν υποχρεωμένος να ζήσει την οικογένειά του … Δεν μπορείς να είσαι ανασφάλιστος, γιατί αν είσαι ανασφάλιστος, είναι και η γυναίκα σου ανασφάλιστη, αυτά τα παιδάκια ήταν πουθενά ασφαλισμένα; Η λογική λέει όχι».

Στη συνέχεια, ο Ταξίαρχος ε.α. έκανε συσχέτιση με την υπόθεσης της Ευγενίας Κούτρα, της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού στην οδό Μπιζανίου στην Πάτρα και το πληρεξούσιο που είχε ο Μάνος Δασκαλάκης:

«Παρατηρήθηκε ότι είχε ένα πληρεξούσιο από τη σπιτονοικοκυρά, στις 24/2/2017. Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι την ίδια μέρα είχε προσληφθεί από κάπου για να εργαστεί και σε λίγες ώρες απολύθηκε. Είναι και άλλες περιπτώσεις που τον προσέλαβαν και μετά από δυο τρεις ημέρες τον απέλυαν για κάποιο λόγο ή παραιτούνταν. Χρόνος ασφάλισης δεν προκύπτει σύμφωνα με τις πληροφορίες. Αυτό πιστεύω οι ανακριτικές Αρχές θα το ψάξουν, είναι πάρα πολύ εύκολο».

Και πρόσθεσε: «Έμενε και πλήρωνε ένα ενοίκιο Χ. και με το πληρεξούσιο που είχε εκπροσωπούσε την αείμνηστη σε όλα. Γιατί λοιπόν βρέθηκαν χρέη για τον πρώτο όροφο, στη ΔΕΗ 8.000 ευρώ, για το κοινόχρηστο ρεύμα κάπου 6.000 ευρώ, για τον άλλο χώρο άλλες 3-4.000 ευρώ και βγαίνει ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς και λέει ότι πέθανε και συνέχισε να εισπράττεται η σύνταξή της. Όλα αυτά έχουν σχέση με τα οικονομικά».

Επίσης, ο Θανάσης Κατερινόπουλος διερωτήθηκε πως τα έβγαζε πέρα η οικογένεια Δασκαλάκη:

«Δεν δικαιολογείται ένας άνθρωπος με 14-15 μήνες ασφάλειας την τελευταία πενταετία να μπορεί να ζήσει την οικογένειά του με τρία μωρά παιδιά. Μόνο πάνες και λοιπά συν το γεγονός ότι τρέχανε και στους γιατρούς για όλα τα παιδιά και ταξίδια Πάτρα-Αθήνα, Αθήνα-Πάτρα, πώς βγαίνανε; Είναι πολλά τα ερωτήματα που πρέπει να διευκρινίσει η Αστυνομία και η Ανακρίτρια».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This