Καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου οι καταθέσεις των γιατρών του Παίδων

Για το θέμα της κεταμίνης

Must Read

Στη δικογραφία του Τμήματος Ανθρωποκτονιών υπάρχουν καταθέσεις γιατρών του Νοσοκομείου Παίδων, οι οποίες «καίνε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θέμα της κεταμίνης και τους ισχυρισμούς της ότι η ουσία χορηγήθηκε στην εννιάχρονη Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο.

Όπως αποκάλυψε το Open, οι γιατροί που ήρθαν σε επαφή με τη Τζωρτζίνα καταρρίπτουν τα όσα υποστηρίζει η 33χρονη μητέρα, η οποία είναι προφυλακισμένη για τη δολοφονία της κόρης της.

«Όχι, είναι ένα φάρμακο που δεν το έχω χορηγήσει ποτέ και δεν υπάρχει στην Α’ Παιδιατρική Κλινική. Είναι ουσία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις εντατικές μονάδες ή στο αναισθησιολογικό. Όλα τα φάρμακα που χορηγήθηκαν στην Τζωρτζίνα είναι καταγεγραμμένα στην καρτέλα που συμπεριλαμβάνεται στον ιατρικό της φάκελο», απάντησε ένας από τους γιατρούς στην Αστυνομία, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι απαντήσεις όλων των υπολοίπων ιατρών.

Το μεσημέρι, ο εκ των δικηγόρων της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, είχε υποστηρίξει πως υπάρχει η φαρμακευτική ουσία κεταμίνη στην παιδιατρική κλινική του Παίδων σε τέσσερις διαφορετικές πτέρυγες, μια από τις οποίες είναι η ΜΕΘ, όπως απάντησε εγγράφως το νοσοκομείο σε αίτημα της υπεράσπισης.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This