Τρεις συλλήψεις στην Αθήνα για εμπορία ανθρώπων, πλαστογραφία και όπλα

Την γνώρισε μέσω ίντερνετ και την έσπρωξε στην πορνεία

Must Read

Χειροπέδες πέρασαν οι Αρχές σε δύο Αλβανούς ηλικίας 28 και 40 ετών αλλά και σε έναν 61χρονο Έλληνα, για εμπορία ανθρώπων – trafficking, πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης γενετήσιας εκμετάλλευσης γυναίκας, εξακριβώθηκε ότι ο 28χρονος πλησίασε μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης συνομήλική του και της προσέφερε εργασία ως σερβιτόρα σε καφετέρια.

Εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση της 28χρονης, την οδήγησε σε διαμέρισμα στο Μεταξουργείο, της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο και την κατακράτησε χωρίς τη θέλησή της. Ακολούθως, αφού της άσκησε έντονη σωματική βία, καθώς την χτυπούσε ακόμη και με αλυσίδες, την οδήγησε σε οίκο ανοχής, παρακρατώντας το σύνολο των εσόδων.

Ο 61χρονος είχε παραχωρήσει το διαμέρισμα που είχαν εγκαταστήσει το θύμα επί δύο χρόνια, καθώς και το όχημα με το οποίο γινόντουσαν οι μετακινήσεις της, ενώ ο 40χρονος Αλβανός κατηγορείται για παραβίαση σφραγίδων.

Από τις αστυνομικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Πυροβόλο όπλο, αεροβόλο πιστόλι, πλήθος φυσιγγίων, το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ και πλαστό δελτίο ταυτότητας.

Σε βάρος του 28χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με ποινή κάθειρξης 10 ετών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αφού είχε πυροβολήσει άνδρα σε λαϊκή αγορά στον Πειραιά. Ο ίδιος χρησιμοποιούσε πλαστό δελτίο ταυτότητας προκειμένου να διαφεύγει τον εντοπισμό και τη σύλληψη. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This