Μεγάλη επιχείρηση για την 15χρονη Φωτεινή – Την ψάχνουν σε καταυλισμούς Ρομά

To ανήλικο κορίτσι βρίσκεται σε κίνδυνο

Must Read

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό της 15χρονης Φωτεινής η οποία εξαφανίστηκε στις 19 Απριλίου από το Περιστέρι.

Ενημέρωση: Εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας η 15χρονη Φωτεινή

Η νεαρή μαθήτρια έφυγε από το σπίτι της, ακολουθώντας με τη θέλησή της δύο γυναίκες Ρομά, με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής να αναφέρουν ότι ενδέχεται να έχει πέσει θύμα κυκλώματος που εκμεταλλεύεται ανήλικα κορίτσια. 

Το κύκλωμα στα δίχτυα του οποίου ενδέχεται να έχει πέσει η 15χρονη, πείθουν νεαρά κορίτσια να φύγουν από τα σπίτια τους, τους πουλούν «έρωτες» και τους υπόσχονται καλοπέραση.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η Φωτεινή είχε γνωρίσει τους Ρομά πριν από μερικές εβδομάδες και όλο αυτό το διάστημα τη συμβούλευαν να βάφει το σώμα τις με μπογιές προκειμένου να δείχνει στο σχολείο ότι είναι κακοποιημένη. Οι γονείς της δεν γνώριζαν τίποτα από όλα αυτά, μέχρι που το κορίτσι τους εξαφανίστηκε από το σπίτι.

Για την 15χρονη έχει εκδοθεί amber alert και το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει:

«Στις 19.04.2022 και ώρα 19:00, εξαφανίστηκε από το Περιστέρι, η Φωτεινή Γιαννοπούλου, 15 ετών. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι η ασφάλεια της ανήλικης βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς πιθανόν να είναι εγκλωβισμένη σε μια επικίνδυνη κατάσταση από την οποία δεν μπορεί να διαφύγει. Το ”Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης Φωτεινής, στις 20.04.2022 και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Η Φωτεινή Γιαννοπούλου, 15ετών, έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.60 και έχει κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, σκούρο γκρι κολάν nike και μαύρα αθλητικά παπούτσια nike.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με ”Το Χαμόγελο του Παιδιού” όλο το 24ωρο στην ”Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000”, σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This