Νέα εξέλιξη: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητά νέο γονιδιακό έλεγχο!

Έρχονται και άλλες συλλήψεις;

Must Read

Και ενώ η 33χρονη κατηγορούμενη, Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού για την αθωότητά της, ταυτόχρονα προχωρά σε ενέργειες μέσω των δικηγόρων της ώστε να εμφανίσει ως αιτία θανάτου των τριών άτυχων κοριτσιών, το γονιδιακό πρόβλημα!

Αίτημα και για το τρίτο γονιδιακό τεστ

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Πελοπόννησος, η 33χρονη πριν την προφυλάκιση της, είχε δώσει εντολή για τη διενέργεια μιας ακόμα λεπτομερούς εξέτασης, κατόπιν προτροπής εξειδικευμένου γενετιστή. Μάλιστα, αναμένεται οι δικηγόροι της να προχωρήσουν άμεσα σε αίτημα και για τρίτο γονιδιακό τεστ!

Το αρνητικό αποτέλεσμα του πλήρους γονιδιακού έλεγχου – σε τουλάχιστον 900 γονίδια- που ολοκληρώθηκε στις 30 Μαρτίου, προέκυψε κατόπιν ενδελεχούς ανάλυσης αίματος της νεκρής Ίριδας, που απέστειλε στο εργαστήριο η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα, της Τζωρτζίνας, ενώ βρισκόταν εν ζωή, και των γονέων τους, Μάνου Δασκαλάκη και Ρούλας Πισπιρίγκου. Ωστόσο η 33χρονη, που δηλώνει εξαρχής πεπεισμένη για την ύπαρξη κάποιας «κρυφής» κληρονομικής προδιάθεσης, είχε δώσει εντολή για τη διενέργεια μιας ακόμα λεπτομερούς εξέτασης, κατόπιν προτροπής εξειδικευμένου γενετιστή.

Σε επικοινωνία που είχαν, πριν την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της και της προφυλάκισής της, ενημερώθηκε για ένα ακόμα γενετικό τεστ, το οποίο μπορεί να «δείξει» εάν υπάρχει πρόβλημα κατά τη στιγμή της σύλληψης. «Να το κάνουμε» ήταν η αντίδραση της 33χρονης, όταν όμως πληροφορήθηκε πως πρόκειται για μια ιδιαίτερα κοστοβάρα εξέταση -περί των 700 ευρώ –, προς στιγμήν αναθεώρησε, λόγω οικονομικής στενότητας. Ακολούθως έδωσε τη συγκατάθεση της να προχωρήσει η διαδικασία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Ρούλα Πισπιρίγκου θα έχει συνάντηση με τους δικηγόρους της μέχρι την Παρασκευή, ενώ εκκρεμεί το αίτημα αποφυλάκισης, που θέλει πάση θυσία να κατατεθεί.

Έρχονται και νέες συλλήψεις;

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει η εκταφή της 3,5 ετών Μαλένας. Εν αναμονή των εκθέσεων των ιατροδικαστών για τους θανάτους των δύο άλλων παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας, βρίσκονται οι αρχές, γεγονός που δεν αποκλείεται να φέρει και νέες συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση της Πάτρας.

Διαβάστε ακόμα:

Η Ρούλα Πισπιρίγκου «βγάζει» και… βουλευτές

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This