Ανατροπή στην υπόθεση της Πάτρας: Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναβάλλει το αίτημα αποφυλάκισής της!

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αρχών - Ξεκινούν και πάλι οι καταθέσεις για τα τρία νεκρά παιδιά

Must Read

Αλλάζουν στρατηγική οι δικηγόροι της 33χρονης κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία από πρόθεση της κόρης της Τζωρτζίνας, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αποφάσισαν να αναβάλουν το αίτημα αποφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, αν και για την ίδια αποτελούσε τον διακαή πόθο της!

Γιατί αναβάλλεται το αίτημα αποφυλάκισης της

Αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» αναφέρουν ότι οι συνήγοροι της έγκλειστης 33χρονης, αποφάσισαν ν’ αλλάξουν στρατηγική. Αν και από τις φυλακές του Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου πιέζει πολύ τους δικηγόρους της για να υποβληθεί το αίτημα αποφυλάκισης της, όλα δείχνουν ότι οδηγούνται σε ένα βήμα… πίσω!

Πέραν των τεχνικών εκθέσεων που εκπονούνται για την περίπτωση θανάτου της Τζωρτζίνας, ταυτόχρονα διενεργούνται επιπλέον έρευνες και για τα άλλα δύο νεκρά παιδιά της οικογένειας. Εισαγγελία και Αρχές αναζητούν την πραγματική αιτία θανάτου τους. Το αίτημα αποφυλάκισης δεν θα κατατεθεί αν δεν τελειώσει η έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και του Ιατροδικαστικού διδύμου Καρακούκη – Καλογριά για τις απώλειες της Μαλένας και της μικρής Ίριδας.

Διαβάστε ακόμα:

Φτου και απ’την αρχή! Ψάχνουν από το… μηδέν για Ίριδα και Μαλένα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This