Βίντεο-ντοκουμέντο από την αρπαγή της 15χρονης Φωτεινής

Must Read

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο-ντοκουμέντο από την αρπαγή της 15χρονης Φωτεινής, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από το Περιστέρι την περασμένη Τρίτη, με τις αρχές να την εντοπίζουν τελικά σε σπίτι στον Άγιο Παντελεήμονα όπου την φιλοξενούσαν δύο γυναίκες Ρομά.

Η 15χρονη έπεσε θύμα ενός 22χρονου Αλβανού ο οποίος διαμένει στον καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο και την έπεισε να να φύγει από το σπίτι της, «πουλώντας» της έρωτα. Ο 22χρονος κατηγορούμενος που είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά, όπως φαίνεται στην κάμερα ασφαλείας ενός βενζινάδικου, σταμάτησε το όχημά που οδηγούσε, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα αποβιβάστηκε από αυτό η 15χρονη Φωτεινή. Η ίδια είχε βάψει τα μαλλιά της και φορούσε ρούχα που της είχαν δώσει οι γυναίκες Ρομά.

Για περίπου 30 λεπτά η 15χρονη περίμενε μόνη της τον 22χρονο, ο οποίος επέστρεψε τελικά με άλλο αυτοκίνητο. Η Φωτεινή φαίνεται να μπαίνει στο μικρό μαύρο αμάξι και οι δυο τους φεύγουν μαζί. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα ωστόσο, οι υπάλληλοι του βενζινάδικου κατάλαβαν ότι το κορίτσι ήταν η ανήλικη που είχε εξαφανιστεί. Οι ίδιοι ειδοποίησαν τις αρχές και μετά από λίγες ώρες, άνδρες της αστυνομίας κατάφεραν να την εντοπίσουν.

Ξεσπώντας σε λυγμούς, η μητέρα της Φωτεινής περιέγραψε στον Alpha, ότι η κόρη της έλεγε σε καθηγητές ότι εκείνη και ο συζυγός της την κακοποιούν, ενώ οι συμμαθήτριες της είχαν αντιληφθεί ότι έβαφε το σώμα της με καλλυντικά για να φαίνεται ότι έχει μελανιές. Η μητέρα κατηγορεί το σχολείο και τους καθηγητές ότι κανένας δεν τους ενημέρωσε για όλες αυτές τις αλλαγές στην συμπεριφορά της, πριν εξαφανιστεί.

«Το σχολείο δεν ενημέρωσε για τις αλλαγές στη συμπεριφορά της. Έκανε απουσίες στο σχολείο, η βαθμολογία της είχε πέσει πάρα πολύ. Δεν γνωρίζαμε που έκανε τις απουσίες. Οι διαβεβαιώσεις του Γυμνασιάρχη έγραφαν μην φοβάστε για τίποτα. Είναι ένα πολύ καλό παιδί, καθαρό και τακτοποιημένο», δήλωσε η μητέρα της 15χρονης.

Την ίδια στιγμή, ο ο δικηγόρος της οικογένειας της 15χρονης Σταύρος Γεωργίου, δήλωσε ότι η ανήλικη είχε ολοκληρωμένες σχέσεις με τον 22χρονο, ενώ αρνούνταν να συνεργαστεί με τις αρχές και τους γιατρούς:

«Έχουν διαταχθεί οι σχετικές εξετάσεις, έχουν γίνει ιατροδικαστικές εκθέσεις, τοξικολογικές εξετάσεις. Η μικρή ήταν καθοδηγημένη. Δεν έδινε ούρα στο νοσοκομείο. Αναγκάστηκαν οι γιατροί να της πάρουν τα ούρα με καθετήρα, για να κάνουν τις εξετάσεις» σημείωσε ο δικηγόρος και πρόσθεσε ότι «όταν συνελήφθη έλεγε στους αστυνομικούς “είμαι τσιγγάνα”».

Δείτε επίσης:

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This