Κόρινθος: Πλάκωσαν στο ξύλο αστυνομικούς και τους έβγαζαν βίντεο

Άνδρες από το τοπικό Α.Τ. πήγαν να χωρίσουν δύο παρέες και έφαγαν ξύλο

Must Read

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο στην πλατεία Φλοίσβου στην Κόρινθο, όταν αστυνομικοί έσπευσαν να χωρίσουν δύο παρέες που είχαν πιαστεί στα χέρια στην πλατεία Φλοίσβου στην Κόρινθο.

Οι θερμόαιμοι ταραξίες που καβγάδιζαν, προκάλεσαν φθορές σε ένα παρκαρισμένο όχημα, με αποτέλεσμα ένας γείτονας να καλέσει την αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του τοπικού Α.Τ., ωστόσο δύο άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή, τους επιτέθηκαν και άρχισαν να τους ξυλοκοπούν. 

Μάλιστα, οι δράστες ενώ τους χτυπούσαν, ταυτόχρονα κατέγραφαν τον ξυλοδαρμό με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Τελικά ο 29χρονος Έλληνας και ένας 26χρονος αλλοδαπός συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Λιμεναρχείο. Σε βάρος τους σύμφωνα με το protothema.gr, σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση, απειλή και βία κατά υπαλλήλων και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα υπηρεσίας Κορίνθου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη και έδωσε προφορική εντολή να αφεθούν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This