Άνδρας σε ταβέρνα δελέασε γάτα με φαγητό και την κλώτσησε στη θάλασσα

Μετά την αποτρόπαια πράξη ανέβασαν βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Must Read

Αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση κακοποίησης μίας γάτας στην Αιδηψό. Μια παρέα νεαρών σε ταβέρνα φαίνεται να κλωτσάει και να πετάει στη θάλασσα το ζώο.  

Στο βίντεο φαίνονται δύο άντρες και μιας γυναίκα που ενώ τρώνε σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό, ένας από τους άνδρες προσπαθεί να δελεάσει τη γάτα με ένα ψάρι. Αρχικά την ταΐζει και ύστερα την κλοτσάει στη θάλασσα.

Ο άνδρας προσπαθεί στη συνέχεια να πιάσει και δεύτερη γάτα για να τη ρίξει και αυτή στη θάλασσα.

Μετά την αποτρόπαια πράξη η γυναίκα της παρέας ξεκαρδίζεται στα γέλια. Σαν να μην έφτανε αυτό η παρέα αναρτήσε τον βασανισμό της γάτας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Το περιστατικό προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος επικοινώνησε με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα και με τον Διοικητή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αστυνομικό Διευθυντή Βασίλη Παπακώστα, ζητώντας να βρεθεί ο δράστης που κλώτσησε γατάκι για να πέσει στη θάλασσα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This