Σπαραγμός για τον χαμό του 33χρονου γιου του Αργύρη Ντινόπουλου

Την Τετάρτη θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα

Must Read

Βαρύ το πένθος για την οικογένεια του Αργύρη Ντινόπουλου, που βρήκε τον 33χρονο γιο του Βασίλη, νεκρό στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια.

Θρήνος και από τους φίλους και συνεργάτες του, που δεν μπορούν να πιστέψουν τι συνέβη έτσι ξαφνικά. Ο Βασίλης Ντινόπουλος απασχολούνταν επαγγελματικά στον χώρο της παραγωγής ταινιών, ενώ ήταν και γνωστός παρκουρίστας αφού ασχολούνταν από την ηλικία των 14.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook «ανέβηκε» ανάρτηση σύμφωνα με την οποία το πρωί της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί τελετή αποτέφρωσης του 33χρονου Βασίλη: «Παιδιά, ο Βασίλης δεν είναι πια μαζί μας. Θα τον αποχαιρετήσουμε οι στενοί συγγενείς του και οι δικοί του φίλοι και συνεργάτες την Τετάρτη 4/5/2022 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας ώρα 09:30».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This