Σοκάρει η 8χρονη μετά τον ακρωτηριασμό της: «Θα έχω ποτέ το δάχτυλό μου; Θα κολλήσει ξανά;»

Συνελήφθη προϊστάμενος του δήμου για το ατύχημα στην παιδική χαρά

Must Read

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση και μεγάλο σοκ βρίσκεται η άτυχη 8χρονη, η οποία έπαιζε σε παιδική χαρά της Θεσσαλονίκης και ακρωτηριάστηκε την ώρα που έκανε τσουλήθρα. Το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους, ενώ συνεχώς συγκλονίζει με τις ερωτήσεις που κάνει σε γονείς και γιατρούς για το αν θα «έχει πάλι πίσω το δάκτυλό της».

Η μικρή κατέβαινε από την τσουλήθρα και τραυματίστηκε σοβαρά στο μικρό δάχτυλο του δεξιού της χεριού. Στην επικίνδυνη τσουλήθρα τοποθετήθηκαν κόκκινες κορδέλες και ένα προειδοποιητικό σημείωμα για την επικινδυνότητά της.

«Ρωτάει αν θα κουνήσει ξανά το δάχτυλό της»

Ο πατέρας της 8χρονης, Δημήτρης Χατζηαθανασίου μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή το κοριτσάκι. «Το παιδί κοιμάται συχνά, πονάει, και νιώθει ανασφάλεια επειδή δεν μπορεί να κουνήσει το δάχτυλό της. Μας ρωτάει θα έχω ποτέ το δάχτυλό μου; Θα κολλήσει ξανά;».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως την ίδια μέρα είχαν παρατηρηθεί κι άλλα προβλήματα στην παιδική χαρά. «Είχε ξαναπαίξει το παιδί στην ίδια τσουλήθρα. Την ίδια μέρα είχαν εντοπιστεί κάποια προβλήματα στην τσουλήθρα από άλλους γονείς», ανέφερε με νόημα. Από την πλευρά της η μητέρα της 8χρονης κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για όσα συνέβησαν περίπου στις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής.

«Ήταν μια ευτυχής συγκυρία το ότι το ατύχημα έγινε μέσα στη Θεσσαλονίκη και που στο σημείο υπήρχε γιατρός. Αν είχε περάσει πολύ ώρα, δεν θα είχαμε το αποτέλεσμα που μπορούμε τώρα να έχουμε. Η μικρή ήρθε πολύ γρήγορα. Το νοσοκομείο λειτούργησε συντονισμένα. Όταν υπάρχει ένα παιδί, σταματάμε τα πάντα και προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Στα παιδιά υπάρχει πάντα πολύ ευνοϊκότερη έκβαση στους ακρωτηριασμούς, γιατί υπάρχει αναγέννηση των ιστών και των νεύρων. Αισιοδοξούμε ότι το παιδί θα έχει μια πολύ καλή κινητικότητα του δαχτύλου, αλλά και αισθητικά η κατάσταση θα είναι πολύ καλή», είπε από την πλευρά του ο πλαστικός χειρουργός ο οποίος πραγματοποίησε την εγχείρηση για την επανασυγκόλληση του δαχτύλου.

Σύλληψη για τον ακρωτηριασμό της 8χρονης 

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο προϊστάμενος για τη συντήρηση και την καλή λειτουργία των παιδικών χαρών του δήμου Θεσσαλονίκης. Ο 62χρονος υπάλληλος παρουσιάστηκε χθες βράδυ, Δευτέρα 2/5, αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας-Τριανδρίας και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. 

Διαβάστε ακόμα:

Θεσσαλονίκη: Κόπηκε το δάχτυλο 8χρονου κοριτσιού ενώ έπαιζε σε παιδική χαρά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This