Σοκάρει η φωτογραφία με τον νεκρό ζιφιό – 15 κιλά πλαστικό στο στομάχι του

Must Read

Νεκρός εντοπίστηκε άλλος ένας ζιφιός στη Ρόδο, ο θάνατος του οποίου προήλθε από μεγάλη κατάποση πλαστικών. 

Η ραμφοφάλαινα 15 κιλών (Ziphius cavirostris), μήκους 5μ και 30 εκ. προσάραξε νεκρή την περασμένη Δευτέρα στην παραλία Κρεμαστή, ΒΔ της πόλης της Ρόδου, όπως ανακοίνωσε το ΥΠΕΝ.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Ερευνητικού Κέντρου Διάσωσης και Περίθαλψης Κητωδών-ΑΡΙΩΝ, το Σάββατο 30/4 εντοπίστηκε νεκρή στην παραλία Κρεμαστή της Ρόδου ραμφοφάλαινα (Ziphius cavirostris) μήκους 5,3 μ. η οποία εξωτερικά δεν έφερε κακώσεις εκτός από φυσικές επιφανειακές εκδορές.

Στην περιοχή μετέβη επιτόπου κλιμάκιο από το Κεντρικό λιμεναρχείο, ο διευθυντής του Ενυδρείου, Γιώργος Χατίρης, ο βιολόγος Γεράσιμος Κονδυλάτος από το ενυδρείο της Ρόδου καθώς και ο Παναγιώτης Μαριές, Κτηνίατρος και μέλος του Δικτύου Κτηνιάτρων του Αρίων για να κάνουν αυτοψία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This