Ξεσπούν οι γονείς της 3χρονης Κατερινούλας: «Μας φάγανε άδικα το παιδί μας»

«Το παιδί μου πέθανε και δεν ξέρω τι έγινε» λέει ο πατέρας του μικρού κοριτσιού

Must Read

Με αναπάντητα «γιατί» να τους βασανίζουν, οι γονείς του 3χρονου κοριτσιού που άφησε την τελευταία του πνοή στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, λίγες ώρες αφότου διακομίστηκε εκεί από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου της είχε γίνει εισαγωγή με πρησμένο αστράγαλο, ζητούν απαντήσεις από τους γιατρούς που δεν τους έχουν ξεκαθαρίσει για ποιον λόγο χάθηκε το αγγελούδι τους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πατέρας της μικρής Κατερινούλας που κηδεύτηκε χθες σε κλίμα θλίψης και σπαραγμού, αναφέρει: «Το παιδί μου πέθανε και δεν ξέρω τι έγινε. Αυτό ψάχνεται, είμαι γονιός και θέλω να μάθω. Θέλω να βρεθεί ό,τι και να είναι. Θέλω να μάθω γιατί πήγε το παιδί μου; Μόνο αυτό. Θέλω να δικαιωθεί η ψυχή του παιδιού μου. Θα μπορούσε να είναι το παιδί όλων» κατέληξε ο πατέρας του μικρού κοριτσιού.

Από την άλλη η μητέρα της με σπασμένη φωνή, ανέφερε στο mega ότι ζητάει δικαίωση για τον θάνατο του παιδιού της: «Τίποτα, από εδώ και πέρα ο νόμος. Ο κ. Διαλυνάς θα αποφανθεί. Έχουμε καταθέσει μήνυση, τελείωσε. Εφόσον δεν παίρνουμε απαντήσεις εν ζωή τις ψάχνουμε στον θάνατο» είπε.

Σε ερώτηση που δέχτηκε για αν πιστεύει ότι το παιδί της χάθηκε από ιατρικό λάθος, η μητέρα απάντησε: «Αυτό είναι πίστη, ελπίζω να διαψευστεί για να νιώσω ίσως ανακούφιση ότι, τί να πω, ότι δεν μου ”έφαγαν” το παιδί; Τί να πω, δεν ξέρω, δεν μπορώ, δεν έχω σκέψη να σας πω, δεν έχω σκέψη, τί να πω; Μακάρι να μην ήταν άρρωστο και να μη το ήξερα; Ή να πω ”μου το φάγανε΄΄; Τι είναι καλύτερο;».

«Μου το φάγανε άδικα το παιδί, τελείωσε»

Η μητέρα ξεκαθάρισε ότι παιδί της ήταν απόλυτα υγιές και δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα: «Δεν είχε κανένα πρόβλημα, να ήταν σε εξέλιξη, γενικότερα, δεν είχε τίποτα ούτε να παίρνει φάρμακα ούτε τίποτα, το παιδί ήταν υγιέστατο, ένα παιδί που ήταν 3 χρόνων, και έμοιαζε για 5-6. Μέχρι και η νεκροτόμος που το είδε μου λέει: ”τί κοπέλα είναι αυτή;”. Μου το φάγανε άδικα το παιδί, τελείωσε, τελείωσε. Αν δε ξέρεις τι έχει δεν σε παρακαλάνε οι γονείς να το πάρουν το παιδί από εκεί, επειδή έχουν τη δυνατότητα να το πάνε κάπου καλύτερα, και να σου απαντάνε ”εδώ είστε σε καλά χέρια”. Όταν δεν ξέρεις δεν είναι κακό να πεις, “δεν ξέρω θα πάμε σε ένα πιο εξειδικευμένο νοσοκομείο της χώρας, θα έκανα έρανο αν δεν είχα, αλλά…» είπε και πρόσθεσε:

«Ο μόνος λόγος που γίνεται όλο αυτό είναι για να γνωρίζει η ψυχούλα του παιδιού μου. Θα βρούμε την άκρη, ακόμα και τώρα ποιος είναι ο λόγος που έγιναν όλα αυτά αν και δεν υπάρχει λόγος. Όλα θα βγουν στη φόρα και στη δημοσιότητα για να ξέρουν ο κόσμος, να προσέχουν τα παιδιά τους και να μην εμπιστεύονται ούτε μία ώρα πουθενά, ούτε τον γιατρό», κατέληξε η μητέρα του 3χρονου παιδιού.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This